Uitleg voor de Horeca over hoe het werkt op FoodIntro

Ons digitale platform brengt je eenvoudig in contact met fabrikanten, geeft je de mogelijkheid om pagina's (recepten en tips die je leuk vindt) toe te voegen aan je persoonlijke favorieten en de kans om te profiteren van unieke acties. Alle pagina's worden aangemaakt door onze deelnemende fabrikanten, ons systeem zorgt er voor dat alles overzichtelijk aan je wordt gepresenteerd en je persoonlijke reactie wordt direct doorgestuurd naar de betreffende fabrikant. Zie het dus als een online vertegenwoordiger of een online horeca vakbeurs, maar dan met het gemak van nu, dus gewoon 24/7 en eenvoudig online! 

Deelname is gratis

Het enige dat je nodig hebt om gebruik te kunnen maken van onze voordelen en functionaliteiten is een gratis account. En als wij zeggen dat dit gratis is, dan is bedoelen we ook echt gratis! We hebben alleen een account nodig met een aantal basisgegevens zodat we je reactie kunnen doorsturen naar de betreffende fabrikant. Op die manier  kunnen de betreffende fabrikanten er eenvoudig mee aan de slag om je verder te helpen. Wij gebruiken deze gegevens dus alleen als je ergens gebruik van wilt maken en sturen het ook alleen door naar de betreffende fabrikant ter afhandeling van je aanvraag omdat je er op dat moment dus zelf op hebt gereageerd. 

Waarom meedoen?

Omdat er bijna wekelijks nieuwe producten, ideeën en concepten voor de horeca worden gelanceerd. Zij vormen voor jou de kansen om je te onderscheiden, maar dan moet je het product natuurlijk wel kennen! Van nieuwe introducties en concepten van bekende merkfabrikanten tot innovatieve ideeën en nieuwe producten van start-ups, scale-ups en regionale streekproducenten. FoodIntro is een podium voor iedereen. We presenteren producten, ideeën, recepten en concepten op 1 centrale plek, zorgen ervoor dat jij eenvoudig contact hebt met de betreffende fabrikant en maken samenwerken makkelijker.

Geen gedoe, geen addertjes

Sommige mensen denken het, sommige mensen zeggen het. We kunnen ons goed voorstellen dat je als ondernemer misschien denkt dat "gratis" niet bestaat. En dat is logisch, maar ons initiatief is wel gratis voor horecaondernemers! Fabrikanten betalen daarentegen een vaste kleine bijdrage per jaar op basis van draagvlak zodat we het initiatief mogelijk kunnen maken en de techniek kunnen blijven doorontwikkelen. Zo zorgen wij ervoor dat we onafhankelijk en transparant blijven. We zijn dus géén groothandel, géén webwinkel en géén inkooporganisatie, maar een onafhankelijk platform met 1 groot doel: samenwerken makkelijker maken!

Kortom: surf lekker rond op ons platform en laat je inspireren. Wil je ons initiatief ondersteunen en gebruik maken van al onze functionaliteiten? Maak dan je gratis account aan. Je bent van harte welkom! 

arrow-right keyboard_arrow_down arrow-left plus-circle cross close search2 twitter2 facebook2 youtube2 linkedin2 envelope-o instagram2 menu play2 mobile2 users3 signal user2 whatsapp22 envelope-o2 quotes-left spinner2222 checkbox-checked checkbox-unchecked checkmark price-tag lightbulb_outline comment-square binoculars heart-o heart home bell building-o bullhorn star-o star truck magic-wand chevron-down chevron-up minus plus comments-o pig share