Meer informatie over FoodIntro en de initiatiefnemers

Kijk! Hier zijn we dan en we stellen ons uiteraard graag ook even aan jullie voor omdat we ons goed kunnen voorstellen dat jullie willen weten wie we zijn. Wij zijn namelijk Mehmet en Mathilde. Allebei opgegroeid in het mooie Zwolle en we hebben elkaar jaren geleden leren kennen omdat we allebei actief waren in de horeca. Zo kwamen we elkaar jarenlang regelmatig tegen en ontdekten we steeds meer dat we allebei dezelfde overtuiging en passie hebben. We houden namelijk van de horeca, van de mensen die hierin actief zijn en van het verbinden van deze mooie mensen.

Motivatie en overtuiging

Het leuke is alleen dat we allebei jarenlang aan de andere kant van de tafel hebben gezeten. Zo heeft Mehmet de afgelopen 10 jaar gewerkt voor de fabrikanten Coca-Cola, Unilever, Croky Chips en Van Dobben / Kwekkeboom en heeft Mathilde de afgelopen 10 jaar gewerkt voor o.a. Postillion Hotels en Jaarbeurs Utrecht. Terwijl de één van ons dus druk was met het aansturen van vertegenwoordigers en het verkopen van producten was de ander druk met het opzetten van nieuwe horecalocaties, ontwikkelen van verschillende concepten en het aansturen van o.a. chefs. Uiteindelijk hebben we allebei afscheid genomen van onze vaste baan en hebben we besloten om de noodzakelijke vernieuwing te brengen. Wij geloven namelijk dat we een wereld kunnen creëren waarbij beschikbare inspiratie zichtbaar wordt, introducties een grotere kans op succes krijgen, innovaties sneller worden opgemerkt en start-ups, scale-ups en streekproducenten worden gezien. Daar zetten we ons nu dagelijks voor in en zo proberen we de onderlinge samenwerking in de foodservice actief te stimuleren.

Verbinden en vernieuwen

Om de samenwerking te kunnen stimuleren zijn we dagelijks bezig om fabrikanten en horecaprofessionals mee te nemen in onze overtuiging en met elkaar te verbinden. We geloven namelijk dat vernieuwing en verandering mogelijk is als we elkaar makkelijker weten te bereiken. Als we met zijn allen bij elkaar komen op een centrale plek, weten waar we beide mee bezig zijn, wat we voor elkaar kunnen betekenen en met elkaar in gesprek gaan. Vanuit onze kant doen we dit inmiddels met 2 initiatieven waarbij we enerzijds fabrikanten, grossiers en formules live bij elkaar brengen met netwerkevenementen en anderzijds door de directe verbinding te leggen met de horeca via dit online platform. Beide op een onafhankelijke wijze, vanuit een collectief aan mensen die actief zijn in de horecamarkt en de gezamenlijke doelstelling om samenwerken makkelijker te maken.

Doe je met ons mee? Wil je ons initiatief ondersteunen en gebruik maken van al onze functionaliteiten? Maak dan je gratis account aan. Je bent van harte welkom!

arrow-right keyboard_arrow_down arrow-left plus-circle cross close search2 twitter2 facebook2 youtube2 linkedin2 envelope-o instagram2 menu play2 mobile2 users3 signal user2 whatsapp22 envelope-o2 quotes-left spinner2222 checkbox-checked checkbox-unchecked checkmark price-tag lightbulb_outline comment-square binoculars heart-o heart home bell building-o bullhorn star-o star truck magic-wand chevron-down chevron-up minus plus comments-o pig share