Elixer Refreshments: The fruit soda

Eindelijk is er de mogelijkheid om voor een gezonde frisdrank te kiezen. Wij zijn Elixer Refreshments en wij verrijken de markt met een nieuwe, revolutionaire frisdrank: de ‘fruit soda’. De fruit soda is een frisdrank gemaakt van vers fruit, kruiden, specerijen en een vleugje honing. Meer niet! Uitsluitend ingrediënten die direct uit de natuur komen worden verwerkt in de frisdranken, toegepast in de juiste verhoudingen. Onze fruit soda’s bevatten 65% minder suiker dan de doorsnee frisdrank en is daardoor laag in calorieën.

Wat maakt ons uniek?

  • 100% natuurlijke ingrediënten
  • Geen geraffineerde suikers, alleen een vleugje natuurlijke honing
  • Pure, verse ingrediënten. Geen concentraten
  • Gezondheid en smaak gaan hand in hand
  • Ambachtelijk product: we maken alles zelf
  • Less is more

Al benieuwd naar hoe het smaakt? En wil je meer weten over onze gezonde frisdranken? Neem dan gerust contact met ons op en stuur ons direct je bericht. 

Meer weten? Verstuur eenvoudig je bericht naar Elixer Refreshments

Log in of verstuur meteen een leuk berichtje!

Gratis account aanmaken

Wellicht ook interessant?

arrow-right keyboard_arrow_down arrow-left plus-circle cross close search2 twitter2 facebook2 youtube2 linkedin2 envelope-o instagram2 menu play2 mobile2 users3 signal user2 whatsapp22 envelope-o2 quotes-left spinner2222 checkbox-checked checkbox-unchecked checkmark price-tag lightbulb_outline comment-square binoculars heart-o heart home bell building-o bullhorn star-o star truck magic-wand chevron-down chevron-up minus plus comments-o pig share