Aquarius

Sporten is heerlijk, maar je krijgt het er wel warm van! Door te zweten koelt je lichaam af en verlies je vocht. Hierdoor nemen je prestaties af. Niet alleen topsporters, maar alle sporters kunnen prestatieverlies voorkomen door voldoende te drinken voor, tijdens en na het sporten. Dus wat je ook gaat doen, hardlopen, naar de sportschool of anderszins, het is goed om Aquarius mee te nemen.

Aquarius is oorspronkelijk ontwikkeld voor de sporters van de Olympische Spelen van 1992 en sindsdien de officiële sportdrank van de Olympische Spelen. Sinds 2010 is Aquarius eveneens de officiële sportdrank van de KNVB.

Aquarius richt zich in eerste instantie op het aanvullen van vocht en geeft daarnaast energie. Bovendien bevat Aquarius toegevoegde vitamines, waaronder vitamine B6. Vitamine B6 draagt bij tot de vermindering van vermoeidheid. Het is aanbevolen er een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl op na te houden. 

Aquarius heeft een bijzonder lekkere, verfrissende en dorstlessende zachte smaak en is verkrijgbaar in de smaken Lemon - ook in Zero variant -, Orange, Blue Berry en Red Peach.

Ben je op zoek naar contact met onze Rayon Managers en wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen? Reageer dan direct en we nemen persoonlijk contact met je op!

Meer weten? Verstuur eenvoudig je bericht naar Aquarius

Log in of verstuur meteen een leuk berichtje!

Gratis account aanmaken

Wellicht ook interessant?

arrow-right keyboard_arrow_down arrow-left plus-circle cross close search2 twitter2 facebook2 youtube2 linkedin2 envelope-o instagram2 menu play2 mobile2 users3 signal user2 whatsapp22 envelope-o2 quotes-left spinner2222 checkbox-checked checkbox-unchecked checkmark price-tag lightbulb_outline comment-square binoculars heart-o heart home bell building-o bullhorn star-o star truck magic-wand chevron-down chevron-up minus plus comments-o pig share