Minute Maid

Minute Maid gelooft in een duurzame toekomst. Wij zijn  sterk betrokken bij zaken zoals gezondheid, welzijn en het wetenschappelijk onderzoek die dit mogelijk maakt.

Minute Maid staat voor kwaliteit 

Tijdens het rijpen, oogsten, persen, pasteuriseren, bottelen en het transport ondergaan onze vruchten en vruchtensappen heel wat tests en controles.In het kader van zijn onderzoeks- en ontwikkelingsprogramma meet Minute Maid constant de verschillende variabelen van de voordelen van de citrusvruchten.

De sinaasappelproductie wordt gecontroleerd voor en na de oogst. We maken er een punt van de kwalificaties van onze leveranciers zorgvuldig na te gaan, de boomgaarden te bezoeken, de fabrieken te controleren en strikte normen op te leggen. Alleen zo kunnen we u de allerbeste smaak en kwaliteit garanderen. 

Ben je op zoek naar contact met onze Rayon Managers en wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen? Reageer dan direct en we nemen persoonlijk contact met je op!

Meer weten? Verstuur eenvoudig je bericht naar Minute Maid

Log in of verstuur meteen een leuk berichtje!

Gratis account aanmaken

Wellicht ook interessant?

arrow-right keyboard_arrow_down arrow-left plus-circle cross close search2 twitter2 facebook2 youtube2 linkedin2 envelope-o instagram2 menu play2 mobile2 users3 signal user2 whatsapp22 envelope-o2 quotes-left spinner2222 checkbox-checked checkbox-unchecked checkmark price-tag lightbulb_outline comment-square binoculars heart-o heart home bell building-o bullhorn star-o star truck magic-wand chevron-down chevron-up minus plus comments-o pig share