Hellmann’s

Hellmann’s is een wereldmerk van bescheiden afkomst. In 1905 opende Richard Hellmann zijn deli(-catessenzaak) in het hart van New York: Columbus Avenue, Manhattan. Al snel groeide zijn naam uit tot een begrip. Met name Blue Ribbon Mayonaise van Hellmann’s met de bekende blauwe strik erop. Die was met zijn uitgebalanceerde mix van ingrediënten een garantie voor de ultieme romige smaak en structuur. Daarmee werd het een stevige favoriet onder de New Yorkers aan het begin van de 20e eeuw.

Inmiddels is Hellmann’s uitgegroeid tot een klassieker onder foodprofessionals en hun gasten. Sauzen en dressings van Hellmann’s zijn een synoniem voor kwaliteit. Omdat de producten van Hellmann’s voortkomen uit ondernemerschap en het werk in de keuken, zijn naast prijs en kwaliteit ook snelheid en gebruiksgemak optimaal. Daarom passen de producten van Hellmann’s perfect in de foodservice.

Wil je meer weten over wie we zijn en hoe wij je met Hellmann's verder kunnen helpen? Reageer dan direct en we nemen binnenkort persoonlijk contact met je op.

arrow-right keyboard_arrow_down arrow-left plus-circle cross close search2 twitter2 facebook2 youtube2 linkedin2 envelope-o instagram2 menu play2 mobile2 users3 signal user2 whatsapp22 envelope-o2 quotes-left spinner2222 checkbox-checked checkbox-unchecked checkmark price-tag lightbulb_outline comment-square binoculars heart-o heart home bell building-o bullhorn star-o star truck magic-wand chevron-down chevron-up minus plus comments-o pig share