Kumar's 

Verrassend Aziatisch, voor de keuken van nu! Kumar’s introduceert een nieuwe kijk op de Aziatische keuken van nu. Door de continue zoektocht van Suresh Kumar naar de ultieme combinaties van de hoogste kwaliteit kruiden, specerijen en andere verse ingrediënten, komt zijn passie ook voor u binnen handbereik. Deel deze passie en ervaar hoe ambachtelijkheid de elementen in Kumar’s verse curries, bumbu’s en wokpasta’s in balans brengt. Sommige kruiden of specerijen worden eerst geroosterd, gebakken of geweekt. Vervolgens worden ze samen gepureerd en tot pasta gekookt. Het eindresultaat is een basis die eenvoudig is in gebruik, en een verrijking vormt voor de menukaart van zowel de Oosterse als de Westerse keuken van nu. 

Wokpaste
De basis voor de Kumar’s wokpaste zijn kruiden en specerijen en sojasaus. De 6 wokpastes aromatiseren de afzonderlijke ingrediënten, zonder hun eigen smaak te overstemmen. Ontdek het hoge smaakniveau en de brede toepasbaarheid, gebruik de wokpaste bijvoorbeeld ook eens om vlees of vis te marineren

Curries & bumbu's
Curry-kenners zullen onmiddellijk de authentieke smaak en de balans in complexe smaken herkennen en waarderen. Met deze 10 authentieke combinaties van kruiden en specerijen, voegt u de Aziatische smaak en passie toe aan uw gerechten.

Meer weten over wie we zijn en hoe wij je met onze producten verder kunnen helpen? Reageer dan direct en we nemen binnenkort persoonlijk contact met je op.

Meer weten? Verstuur eenvoudig je bericht naar Kumar's Curries & Bumbu's

Log in of verstuur meteen een leuk berichtje!

Gratis account aanmaken

Wellicht ook interessant?

arrow-right keyboard_arrow_down arrow-left plus-circle cross close search2 twitter2 facebook2 youtube2 linkedin2 envelope-o instagram2 menu play2 mobile2 users3 signal user2 whatsapp22 envelope-o2 quotes-left spinner2222 checkbox-checked checkbox-unchecked checkmark price-tag lightbulb_outline comment-square binoculars heart-o heart home bell building-o bullhorn star-o star truck magic-wand chevron-down chevron-up minus plus comments-o pig share