Schulstad Bakery Solutions

Met 135 jaar ervaring en expertise is Schulstad vandaag uitgegroeid tot één van de absolute wereldmerken in Royal Danish & French Pastry en on the go snacks. Als merk is Schulstad er perfect in geslaagd om zijn rijke traditie in evenwicht te brengen met de modernste baktechnieken en de veeleisende verzuchtingen van de hedendaagse consument met zijn zin voor on the go verwennerij.

Schulstad is een merk dat staat voor hoge kwaliteitsproducten op basis van de beste grondstoffen en producten waarvan smaak en textuur premium zijn. Onze Schulstad producten worden regelmatig beloond met prestigieuze prijzen voor smaak en kwaliteit.

Meer weten over wie we zijn en wat wij voor u kunnen betekenen? Reageer dan direct via onderstaande velden en we nemen persoonlijk contact met u op.

arrow-right keyboard_arrow_down arrow-left plus-circle cross close search2 twitter2 facebook2 youtube2 linkedin2 envelope-o instagram2 menu play2 mobile2 users3 signal user2 whatsapp22 envelope-o2 quotes-left spinner2222 checkbox-checked checkbox-unchecked checkmark price-tag lightbulb_outline comment-square binoculars heart-o heart home bell building-o bullhorn star-o star truck magic-wand chevron-down chevron-up minus plus comments-o pig share