Joppie®, de vers lekkere saus uit Neede

Joppie®, dé snacksaus die alles lekkerder maakt. Je kent vast al Joppie® Original maar er is nu ook Joppie® Beetje Pittig. Ze lijken best een beetje op elkaar, allebei net zo vers, lekker, fris en uniek.

Joppie® Original is niet ontwikkeld in een laboratoriumkeuken van een megalomane multinational, maar recht uit het hart van Janyne de Jager van Annie’s Snackbar in Glanerbrug. De snacksaus werd ontdekt door onze directeur Harry Niemeijer, die deze vers lekkere snacksaus wist te perfectioneren naar onze ambachtelijke traditie. Verse uitjes, romige mayonaise, kruiden, specerijen en de jarenlange ervaring van onze sausmakers maakten Joppie® Original tot onze meest succesvolle saus.

Het duurde daarna niet lang en in 2002 werd Joppie® in heel Nederland op de kaart én op het menu gezet. De verse snacksaus met de unieke smaak werd een smaakhit in de horeca. Wat begon met een aantal trouwe fans in de Achterhoek breidde zich al snel uit naar miljoenen liefhebbers door het hele land en inmiddels ook naar België en Duitsland!

Bij Joppie® koesteren we de liefhebbers én natuurlijk alle ondernemers die ons hielpen om Joppie® groot te maken en die geloofden in het succes. Voor die echte fans van Joppie hebben we nu een beetje nieuws te melden. Na jaren van wikken en wegen, testen, twijfelen en weer opnieuw proberen zijn we er uit… en daar is ie dan hij is een beetje pittig maar wel écht Joppie®. En daarom noemen we ‘m Joppie® Beetje Pittig.

Beetje proeven van onze nieuwe variant? Joppie® verkopen, of gewoon meer informatie over Joppie®?  Reageer direct en we komen persoonlijk langs voor een kennismaking!

Meer weten? Verstuur eenvoudig je bericht naar Joppie®

Log in of verstuur meteen een leuk berichtje!

Gratis account aanmaken

Wellicht ook interessant?

arrow-right keyboard_arrow_down arrow-left plus-circle cross close search2 twitter2 facebook2 youtube2 linkedin2 envelope-o instagram2 menu play2 mobile2 users3 signal user2 whatsapp22 envelope-o2 quotes-left spinner2222 checkbox-checked checkbox-unchecked checkmark price-tag lightbulb_outline comment-square binoculars heart-o heart home bell building-o bullhorn star-o star truck magic-wand chevron-down chevron-up minus plus comments-o pig share