HomeMade Professional

De heerlijkste creaties met de gemakkelijke bakmixen van HomeMade! Het merk HomeMade is zowel bekend bij de consument als bij de professional. HomeMade heeft een bakmixenlijn waarmee de thuisbakker zelf de lekkerste creaties kan maken. Maar daarnaast is er ook HomeMade professional: een bakmixenlijn speciaal ontwikkeld voor de horeca professional. Hiermee maakt u in een handomdraai de heerlijkste traktaties voor uw klanten, van de allerbeste kwaliteit. Melk, eieren en boter kunt u laten staan, u hoeft alleen water toe te voegen! De producten van HomeMade Professional zijn van ambachtelijke kwaliteit en bieden u gemak en een grote tijdswinst, zonder onder te doen aan de kwaliteit die u en uw klanten verwachten. De lekkerste verse wafels, pannenkoeken, quiches, brownies, appeltaarten, cupcakes en scones staan in no-time op tafel met deze gemakkelijke bakmixen.

Wil je meer weten over wie we zijn en wat wij voor je kunnen betekenen? Reageer dan direct en we nemen zo snel mogelijk persoonlijk contact met je op.

Meer weten? Verstuur eenvoudig je bericht naar HomeMade Professional

Log in of verstuur meteen een leuk berichtje!

Gratis account aanmaken

Wellicht ook interessant?

arrow-right keyboard_arrow_down arrow-left plus-circle cross close search2 twitter2 facebook2 youtube2 linkedin2 envelope-o instagram2 menu play2 mobile2 users3 signal user2 whatsapp22 envelope-o2 quotes-left spinner2222 checkbox-checked checkbox-unchecked checkmark price-tag lightbulb_outline comment-square binoculars heart-o heart home bell building-o bullhorn star-o star truck magic-wand chevron-down chevron-up minus plus comments-o pig share