Blanco Nino

Blanco Nino - Authentic Corn Tortillas

De nieuwe trend in Europa: Authentic Mexican Streetfood. Maar wat is dan de echte Mexicaanse keuken? Niet die harde tacoschelpen en de tarwetortillas of chips met vlammensaus. Wil je jezelf onderscheiden met jouw lunchroom, strandtent, eetcafé of restaurant? Stap dan in de echte Mexicaanse keuken die licht, kleurrijk en smaakvol is.

Maistortillas voor de Horeca

De maïstortillas van Blanco Nino zijn gemaakt van witte of blauwe maïs. Want gele maïs zoals in Nederland, kennen ze in Mexico niet. De tortillas zijn zacht en zijn van een unieke streetfood kwaliteit. De authentieke geur en smaak van Mexico beleef je elke keer als je met de tortillas werkt. Ze zijn perfect te gebruiken voor soft tacos, enchiladas of tostadas. Gek genoeg importeren wij de tortillas uit Ierland

Je moet de jonge Ierse ondernemer Phil Martin meemaken, om te geloven hoe veel passie iemand voor een maïstortilla kan hebben. Phil is als kind opgegroeid op een organisch biologische boerderij in Ierland. Zijn liefde voor puur eten is echt daar geboren. Geen wonder dus dat hij iets moois wilde doen met zijn passie. Zodra het kon, begon hij op zijn 21ste een heel klein Mexicaans streetfood restaurantje in Dublin: Little Ass Burrito Bar.

Zonder E-nummers en toevoegingen

Maar zo kritisch als Phil is, was hij niet tevreden over de maïstortillas die toen nog verkrijgbaar waren: te hard, te droog of juist te chemisch vol E-nummers. Hij verkocht zijn restaurant en hij boekte een enkeltje Mexico om achter het geheim van de perfecte tortilla te komen. Een speurtocht die hem lang Big Mammas, universiteiten en tortillerias leidden.. Eenmaal terug in Ierland startte hij na een crowdfunding een klein tortilla fabriekje. En nu…. Nu zijn de tortillas ook te kopen in Nederland!

LA Streetfood is de officiële partner van Blanco Niño maistortillas in de Benelux. Wil je meer weten over het gebruik van Blanco Niño? Neem dan gerust contact met ons op, we helpen je namelijk graag verder!

Meer weten? Verstuur eenvoudig je bericht naar Blanco Niño

Log in of verstuur meteen een leuk berichtje!

Gratis account aanmaken

Wellicht ook interessant?

arrow-right keyboard_arrow_down arrow-left plus-circle cross close search2 twitter2 facebook2 youtube2 linkedin2 envelope-o instagram2 menu play2 mobile2 users3 signal user2 whatsapp22 envelope-o2 quotes-left spinner2222 checkbox-checked checkbox-unchecked checkmark price-tag lightbulb_outline comment-square binoculars heart-o heart home bell building-o bullhorn star-o star truck magic-wand chevron-down chevron-up minus plus comments-o pig share