Chef Paul Prudhomme

Je wilt in jouw bedrijf werken met echt onderscheidende smaken, toch? Kijk daarom naar de kruiden waar je mee werkt. Want bijna alle restaurants in Nederland werken met dezelfde kruidenmixen. Van dezelfde Nederlandse kruidenproducenten. Daardoor smaakt veel hetzelfde. De authentieke Magic Seasonings van Chef Paul Prudhomme zijn de oplossing!

Amerikaanse kruiden voor Horeca

De kruidenmixen van Chef Paul Prudhomme zijn gebaseerd op de Amerikaanse keuken.  Zoals die rond New Orleans met het culinaire achterland van Louisiana. In dat gebied zijn er veel invloeden van de Creoolse en de Cajun keuken. Daardoor zijn er compleet andere smaken ontstaan. Unieke smaken, waarmee jouw bedrijf zich kan onderscheiden. Voor elke vleessoort, groente en vis. Er is na jarenlang testen een melange ontwikkeld die wereldwijd uniek is.

Chef Paul Prudhomme was ooit zelf succesvol horeca ondernemer. Elke dag stonden mensen in de rij voor zijn restaurant. Allemaal wilden ze naar binnen voor zijn lekkere eten.  Niet zomaar iedereen. Van de man op de straat tot Amerikaanse presidenten. Ze schoven allemaal aan! Reserveren kon niet, daarom was er die lange rij.

Zijn succes zat in zijn geheime kruiden. En die kruidenmixen voor horeca heeft hij zelf op de markt gebracht. Deze echte succesnummers zijn de Meat Magic en BBQ Magic. Maar ook de Blackened Redfish Magic, Fajita Magic en de Seafood Magic. Maak de stap naar nieuwe en unieke smaken. Herkenbaar voor uw gasten, Amerikaanse kwaliteit!

LA Streetfood is de officiële importeur van Chef Paul Prudhomme in de Benelux. Wil je meer weten? Reageer dan direct en verstuur ons je bericht. 

Meer weten? Verstuur eenvoudig je bericht naar Chef Paul Prudhomme

Log in of verstuur meteen een leuk berichtje!

Gratis account aanmaken

Wellicht ook interessant?

arrow-right keyboard_arrow_down arrow-left plus-circle cross close search2 twitter2 facebook2 youtube2 linkedin2 envelope-o instagram2 menu play2 mobile2 users3 signal user2 whatsapp22 envelope-o2 quotes-left spinner2222 checkbox-checked checkbox-unchecked checkmark price-tag lightbulb_outline comment-square binoculars heart-o heart home bell building-o bullhorn star-o star truck magic-wand chevron-down chevron-up minus plus comments-o pig share