Elite (By Van Oordt)

Een lekker extraatje voor gasten of klanten. En vooral ook een gebaar van gastvrijheid. De merknaam Elite staat voor een koek & chocolade assortiment dat even uitgebreid als verrukkelijk is. Van een speculoosje tot luxe assortimenten. Met de Belgische kwaliteit van Elite kunt u in elk bedrijf en in iedere organisatie voor de dag komen. En geen zorgen over de versheid: alle koekjes en chocolaatjes zijn handig per portie verpakt. 

Naast producten voor bij de koffie of thee heeft Elite ook producten voor in de koffie of thee. Deze koffielijn bestaat uit een suiker- en creamerstick maar ook de innovatieve Honey Spoon. Onder dit label wil Van Oordt in de toekomst nog meer producten ontwikkelen die specifiek bedoelt zijn om koffie of thee naar eigen smaak te verrijken.

Meer weten over de mogelijkheden met Elite? Neem dan gerust contact met ons op.

Meer weten? Verstuur eenvoudig je bericht naar Elite (By Van Oordt)

Log in of verstuur meteen een leuk berichtje!

Gratis account aanmaken

Wellicht ook interessant?

arrow-right keyboard_arrow_down arrow-left plus-circle cross close search2 twitter2 facebook2 youtube2 linkedin2 envelope-o instagram2 menu play2 mobile2 users3 signal user2 whatsapp22 envelope-o2 quotes-left spinner2222 checkbox-checked checkbox-unchecked checkmark price-tag lightbulb_outline comment-square binoculars heart-o heart home bell building-o bullhorn star-o star truck magic-wand chevron-down chevron-up minus plus comments-o pig share