Twix

Met Twix is het dubbel genieten! En hierbij bedoelen we niet alleen de twee reepjes per verpakking. Ook de samenstelling van Twix, vol met knapperige smaakvolle biscuit en overheerlijke stevige caramel, omhuld in zachte romige melkchocolade, maakt deze reep extra lekker! 

Twix is een product van Mars incorporated. Een familiebedrijf dat al generaties lang heerlijke chocoladeproducten produceert. Met eeuwenoude merken als Mars en Twix is Mars een van de grootste chocoladeproducenten ter wereld. In Nederland speelt Mars een belangrijke rol in het creëren van categoriegroei en is met meer dan 50 jaar ervaring de partner op het gebied van chocolade.

Naast Mars en Twix vallen ook de populaire merken M&M's, Milky Way, Snickers, Balisto, Bounty, Maltesers en Dove onder de vlag van ons unieke bedrijf. Met een ruim aabod aan merken en smaken bieden we voor ieder wat wils en streven we ernaar om elke dag miljoenen mensen een momentje van plezier en voldoening te kunnen bieden. Kwaliteit, gezondheid en duurzaamheid zijn hierbij de speerpunten. Deze worden in de hele keten doorgevoerd: het start bij de inkoop van grondstoffen en eindigt bij een verantwoorde consumptie van de producten. Van cacaoboon tot winkelvloer dus!

Wil je meer weten over onze organisatie en hoe wij je verder kunnen helpen om het maximale te halen uit de categorie? Reageer dan direct en we nemen contact met je op!

Meer weten? Verstuur eenvoudig je bericht naar Twix®

Log in of verstuur meteen een leuk berichtje!

Gratis account aanmaken

Wellicht ook interessant?

arrow-right keyboard_arrow_down arrow-left plus-circle cross close search2 twitter2 facebook2 youtube2 linkedin2 envelope-o instagram2 menu play2 mobile2 users3 signal user2 whatsapp22 envelope-o2 quotes-left spinner2222 checkbox-checked checkbox-unchecked checkmark price-tag lightbulb_outline comment-square binoculars heart-o heart home bell building-o bullhorn star-o star truck magic-wand chevron-down chevron-up minus plus comments-o pig share