M&M's

M&M's is al meer dan 75 jaar een succes en sinds de introductie in 1941 favoriet bij jong en oud. Het ijzersterke merk staat voor plezier en genieten. Daarnaast zijn de kleurrijke, lekkere chocoladesnoepjes uiterst geschikt om te delen met een geliefde, een vriend, een broer of zus, vader of moeder of collega. M&M's is een onweerstaanbare traktatie en het prefecte product om gasten extra te verwennen en hun genietmoment helemaal compleet te maken!

M&M's is verkrijgbaar in 3 smaken: 

Kies voor M&M's pinda en ga voor volop smaak in een notendop! Of geniet van de klassieker M&M's choco, waar de hele wereld van houdt! Of ga voor de luchtige crispy bite van gepofte rijstvulling in melk chocolade: M&M's crispy! 

M&M's is een product van Mars incorperated. Een familiebedrijf dat al generaties lang heerlijke chocoladeproducten produceert. Met eeuwenoude merken als Mars en Snickers is Mars een van de grootste chocoladeproducenten ter wereld. In Nederland speelt Mars een belangrijke rol in het creëren van categoriegroei en is met meer dan 50 jaar ervaring de partner op het gebied van chocolade.

Wil je meer weten over onze organisatie en hoe wij je verder kunnen helpen om het maximale te halen uit de categorie? Reageer dan direct en we nemen contact met je op!

Meer weten? Verstuur eenvoudig je bericht naar M&M’s®

Log in of verstuur meteen een leuk berichtje!

Gratis account aanmaken

Wellicht ook interessant?

arrow-right keyboard_arrow_down arrow-left plus-circle cross close search2 twitter2 facebook2 youtube2 linkedin2 envelope-o instagram2 menu play2 mobile2 users3 signal user2 whatsapp22 envelope-o2 quotes-left spinner2222 checkbox-checked checkbox-unchecked checkmark price-tag lightbulb_outline comment-square binoculars heart-o heart home bell building-o bullhorn star-o star truck magic-wand chevron-down chevron-up minus plus comments-o pig share