Bright

We leven in een wereld vol uitdagingen op het gebied van het milieu. Exponentiële groei van de bevolking, uitputting van grondstoffen en klimaatverandering. Daar moeten we nú iets aan doen. Met onze kennis kunnen we oplossingen creëren, producten minder milieubelastend maken en consumenten juist informeren, zodat zij verantwoorde keuzes kunnen maken. Niet op basis van aannames en “groene” folklore, maar op basis van feiten. Meetbaar. Controleerbaar. Vergelijkbaar.

Bright®: aantoonbaar minder milieubelastend

Bright®-producten zijn uniek. Uniek, omdat deze aantoonbaar minder milieubelastend zijn dan vergelijkbare producten in de markt. De milieu-impact wordt berekend op basis van een ‘Life Cycle Assessment’ (LCA)-methode, die is ontworpen volgens ISO-richtlijnen. PACOMBI Group, het moederbedrijf van Depa Disposables, heeft in nauwe samenwerking met wetenschappers en Natuur & Milieu jarenlang gewerkt aan de ontwikkeling van deze revolutionaire LCA-methode. Hiermee wordt de impact van disposables en verpakkingsmaterialen op het milieu zeer nauwkeurig berekend.

De LCA-methode baseert zich op maar liefst 19 criteria, zoals bijvoorbeeld CO2e-uitstoot, water- en energieverbruik en de uitputting van grondstoffen. De gehele levenscyclus van het product wordt meegenomen in deze berekening, d.w.z. de winning en verwerking van grondstoffen, de productie, de transport en het afvalmanagement ( de ‘End of Life’-fase, zoals verbranding of recycling).

Meer informatie ontvangen over ons Bright® assortiment? Neem dan gerust contact met ons op. We vertellen u er graag persoonlijk meer over! 

Neem contact op met Bright Disposables - Minder Milieubelastend

Reageer direct en verstuur eenvoudig je bericht

Gratis account aanmaken

Wellicht ook interessant?

arrow-right keyboard_arrow_down arrow-left plus-circle cross close search2 twitter2 facebook2 youtube2 linkedin2 envelope-o instagram2 menu play2 mobile2 users3 signal user2 whatsapp22 envelope-o2 quotes-left spinner2222 checkbox-checked checkbox-unchecked checkmark price-tag lightbulb_outline comment-square binoculars heart-o heart home bell building-o bullhorn star-o star truck magic-wand chevron-down chevron-up minus plus comments-o pig share