Unilever Food Solutions

Unilever Food Solutions is het wereldwijde foodservicebedrijf van Unilever, actief in 74 landen. We zijn leiders in onze bedrijfstak en leveren innovatieve en kwalitatief hoogwaardige professionele voedingsingrediënten en diensten die toegevoegde waarde bieden. Onze ingrediënten worden gebruikt door de beste chefs om voedzame en smakelijke maaltijden te creëren waar hun klanten van genieten.

Bij ons staat ‘chefmanship’ centraal. Dit zijn kwaliteiten die een goede chef en een succesvolle foodserviceorganisatie definiëren. Door chefmanship te integreren in al onze activiteiten, kunnen wij chefs helpen hun bedrijf efficiënter te runnen en hun winstgevendheid te verbeteren.

Unilever Food Solutions biedt oplossingen – in de vorm van producten en expertise – die helpen de efficiency in de keuken te verbeteren, inspirerende menu’s te creëren, de omzet te verhogen en de concurrentie ver voor te blijven. Zo helpen we onze klanten hun doelstellingen te behalen, hun bedrijf te laten groeien en nog succesvoller te worden.

We brengen met bekende merknamen als Knorr, Knorr Garde d'Or, Phase, Unox, Calvé, Becel, Hellmann's en Conimex een reeks toonaangevende producten op de markt. Ons assortiment biedt convenienceproducten in diverse gradaties, uiteenlopend van basisproducten tot producten die kant-en-klaar zijn. De chef kan hiermee op efficiënte wijze zijn creativiteit in de gerechten tot uiting laten komen.

Unilever Food Solutions heeft diverse concepten ontwikkeld om haar producten een opvallende en eigen uitstraling te geven. Deze totaalconcepten bestaan uit speciaal ontwikkelde materialen die helpen om producten op een speciale, kwalitatieve manier aan de consument aan te bieden. Bij de ontwikkeling ervan is de behoefte vanuit de markt als uitgangspunt genomen. Voorbeelden hiervan zijn Unox Soup Factory en Broodje Unox.

Wil je meer weten over wie we zijn en hoe wij je met onze oplossingen verder kunnen helpen? Reageer dan direct en we nemen binnenkort persoonlijk contact met je op.

Meer weten? Verstuur eenvoudig je bericht naar Unilever Food Solutions

Log in of verstuur meteen een leuk berichtje!

Gratis account aanmaken

Wellicht ook interessant?

arrow-right keyboard_arrow_down arrow-left plus-circle cross close search2 twitter2 facebook2 youtube2 linkedin2 envelope-o instagram2 menu play2 mobile2 users3 signal user2 whatsapp22 envelope-o2 quotes-left spinner2222 checkbox-checked checkbox-unchecked checkmark price-tag lightbulb_outline comment-square binoculars heart-o heart home bell building-o bullhorn star-o star truck magic-wand chevron-down chevron-up minus plus comments-o pig share