Dr. Pepper

Dr. Pepper is een frisdrank met een geschiedenis die ver terug gaat. De formule werd ontwikkeld door de apotheker Charles Alderton in een apotheek te Waco. Hij was echter niet geïnteresseerd in frisdranken en gaf de formule aan Wade Morrison, de eigenaar van de apotheek. De drank was voor het eerst te koop in Waco, Texas in 1885. Landelijke verkrijgbaarheid in de Verenigde Staten werd bereikt in 1904 tijdens de Louisiana Purchase Exposition. Door een combinatie van fruitaroma's, suiker en zoetstoffen is Dr Pepper een frisdrank met een unieke smaak.

Ben je op zoek naar contact met onze Rayon Managers en wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen? Reageer dan direct en we nemen persoonlijk contact met je op!

Meer weten? Verstuur eenvoudig je bericht naar Dr. Pepper

Log in of verstuur meteen een leuk berichtje!

Gratis account aanmaken

Wellicht ook interessant?

arrow-right keyboard_arrow_down arrow-left plus-circle cross close search2 twitter2 facebook2 youtube2 linkedin2 envelope-o instagram2 menu play2 mobile2 users3 signal user2 whatsapp22 envelope-o2 quotes-left spinner2222 checkbox-checked checkbox-unchecked checkmark price-tag lightbulb_outline comment-square binoculars heart-o heart home bell building-o bullhorn star-o star truck magic-wand chevron-down chevron-up minus plus comments-o pig share