Chocomel

Chocomel Hot is lekker en geschikt voor ieder moment. Daarbij biedt het ook volop kansen om meer rendement te behalen. Laat je gasten of collega’s vaker genieten van de enige èchte warme Chocomel. Of geniet er zelf van! Ook als het buiten niet vriest of sneeuwt. Voor de warme Chocomel is een totaalaanpak van vijf pijlers: product, promotie, zichtbaarheid, perfect serve en personeel.

Zien is bestellen

Chocomel Hot is om meerdere redenen ook interessant voor jou als ondernemer. Binnen het warme drankensegment heeft chocolademelk namelijk niet alleen een aanzienlijk aandeel, het levert ook een interessant rendement per kop. Het blijft niet alleen bij warme Chocomel zelf. Om de beleving van de enige èchte Chocomel Hot extra intens te maken is er het herkenbare en onmisbare gele Chocomelservies. Behalve dat dit er goed uitziet, doet zien ook bestellen. En dat is weer positief voor jou als ondernemer! ;)

Hot in een handomdraai

Met de unieke Chocomel Hot dispenser is het bereiden van warme Chocomel de meest eenvoudige, hygiënische en snelle oplossing. Zo blijft de warme Chocomel die je serveert van een constante kwaliteit is en is perfect om iedere dag van te genieten.

Wil je meer weten over wie we zijn en hoe wij je met Chocomel verder kunnen helpen? Reageer dan direct en we nemen binnenkort persoonlijk contact met je op! 

Meer weten? Verstuur eenvoudig je bericht naar Chocomel

Log in of verstuur meteen een leuk berichtje!

Gratis account aanmaken

Wellicht ook interessant?

arrow-right keyboard_arrow_down arrow-left plus-circle cross close search2 twitter2 facebook2 youtube2 linkedin2 envelope-o instagram2 menu play2 mobile2 users3 signal user2 whatsapp22 envelope-o2 quotes-left spinner2222 checkbox-checked checkbox-unchecked checkmark price-tag lightbulb_outline comment-square binoculars heart-o heart home bell building-o bullhorn star-o star truck magic-wand chevron-down chevron-up minus plus comments-o pig share