Lattiz - Latte Made Easy

Lattiz® is dé revolutie voor melkschuim in de horeca, speciaal ontwikkeld voor professionals. De beste kwaliteit melkschuim met de snelheid van 1 druk op de knop. Door de innovatieve schuimtechniek gegarandeerd constant en perfect egaal melkschuim. De ‘karamelkleurige traktatie’ waar uw klant graag iets meer voor over heeft. 

Goed melkschuim wordt steeds belangrijker

Als coöperatie met eigen leden melkveehouders, beheren wij de keten ‘van gras tot glas’. De populariteit van cappuccino’s en latte macchiato’s is de afgelopen jaren enorm gestegen. Hierdoor wordt het belang van goed melkschuim steeds groter. Bezoekers verwachten een prachtige, heerlijke melkkoffie. Telkens weer. Maar continu perfect melkschuim maken, is nog best lastig. 

Revolutie in melkschuim

Voor de perfecte melkkoffie komt uw klant graag terug. Omdat niet al uw personeel barista-kwaliteiten heeft, ontwikkelde FrieslandCampina Lattiz®, een machine die constante barista-kwaliteit melkschuim levert en direct inspeelt op de groeiende vraag in de markt. Met 1 druk op de knop biedt Lattiz® de snelheid die nodig is tijdens piekmomenten met melkschuim voor 6 cappuccino’s per minuut. De innovatieve schuimtechniek garandeert een constant perfect egaal, crèmig melkschuim voor diverse melkkoffies. Lattiz® is hiermee dé revolutie voor melkschuim in de horeca.

Geïnteresseerd? Vraag dan een gratis en vrijblijvende demonstratie aan! Wij nemen dan contact met u op om een demonstratie op locatie te plannen.

 

Meer weten? Verstuur eenvoudig je bericht naar Lattiz

Log in of verstuur meteen een leuk berichtje!

Gratis account aanmaken

Wellicht ook interessant?

arrow-right keyboard_arrow_down arrow-left plus-circle cross close search2 twitter2 facebook2 youtube2 linkedin2 envelope-o instagram2 menu play2 mobile2 users3 signal user2 whatsapp22 envelope-o2 quotes-left spinner2222 checkbox-checked checkbox-unchecked checkmark price-tag lightbulb_outline comment-square binoculars heart-o heart home bell building-o bullhorn star-o star truck magic-wand chevron-down chevron-up minus plus comments-o pig share