Oerfriet

Aviko Oerfriet: Friet met een verhaal

Oerfriet is niet zomaar een frietje. Oerfriet wordt gemaakt door Aviko, maar niet op de gebruikelijke wijze. Oerfriet is ambachtelijk gesneden friet, met de juiste krokante bite, goudbruine kleur en lekker zacht van binnen. Oerfriet wordt gemaakt van de beste Hollandse agria aardappelen. Deze soort aardappelen is perfect voor het bakken van lekkere friet. Met behulp van een speciale snijtechniek heeft Oerfriet een ambachtelijke uitstraling en komt de volle aardappelsmaak volledig tot zijn recht. Oprecht een frietje waar je trots op mag zijn. En dat vinden wij niet alleen. De consument beoordeelt Oerfriet gemiddeld met een 8! Ook zijn ondernemers die Oerfriet al verkopen zeer tevreden over Oerfriet en de kwaliteit van Oerfriet en dit wordt ook met een 8 beoordeeld. Naast het bieden van dit lekkere frietje, bieden we ook een gratis POS pakket aan, gaan we ervoor zorgen dat er meer klanten naar je zaak komen en helpen wij jouw medewerkers om uw klanten zo goed mogelijk te bedienen.

Wil je meer weten over wie we zijn en hoe wij je met Aviko Oerfriet verder kunnen helpen? Reageer dan direct en we nemen binnenkort persoonlijk contact met je op.

Meer weten? Verstuur eenvoudig je bericht naar Oerfriet

Log in of verstuur meteen een leuk berichtje!

Gratis account aanmaken

Wellicht ook interessant?

arrow-right keyboard_arrow_down arrow-left plus-circle cross close search2 twitter2 facebook2 youtube2 linkedin2 envelope-o instagram2 menu play2 mobile2 users3 signal user2 whatsapp22 envelope-o2 quotes-left spinner2222 checkbox-checked checkbox-unchecked checkmark price-tag lightbulb_outline comment-square binoculars heart-o heart home bell building-o bullhorn star-o star truck magic-wand chevron-down chevron-up minus plus comments-o pig share