Mini Oliva

Mini Oliva en Vinaigrettes zijn samengesteld uit geselecteerde olijven geproduceerd door onze eigen boerderijen en de meer dan 1.000 boeren die in ons netwerk zitten in en om Alcala de Real, Jaen, Andalusie, Spanje. Zij spannen zich in om de mooiste vruchten in de olijfolie te verwerken. Er wordt met grote zorg gewerkt via strakke protocollen inclusief een uitgebreide monitoring van de veld productie om de beste kwaliteit te verkrijgen.

Wij werken aan de mooiste producten met respect voor de omgeving. Zo gebruiken we de pulp na het persen voor het "mesten" van het land, met het water gebruikt bij productie irrigeren we het land en de pitten die overblijven gebruiken we om de kachels te stoken. Voor Mini Oliva gebruiken we alleen 100% natuurlijk geperst sap van olijven, azijn en natuurlijke aroma's, zonder het gebruik van additieven.

MoOoN (My own Olive oil Nederland) is exclusief distributeur van Mini Oliva in de BeNeLux. Mini Oliva is een sachet voor eenmalig gebruik dus geen vieze flessen meer op tafel en minder product dat wordt weggegooid. Op dit moment verkrijgbaar in de smaakvarianten:

  • Extra Vierge: Rijke smaak met diepe tonen en tomaat-bladgroeve fruitigheid.
  • Frambozen vinaigrette: Vers aroma van bessen en citrus met intens groene fruitigheid.
  • Balsamico vinaigrette: Complexe krachtig, houtachtig aroma met een intens groene fruitigheid.
  • Limoen vinaigrette: Zeer fris en intens citrus aroma met kruidachtige licht bittere notensmaak.

Meer weten over wie we zijn en wat wij met ons bedrijf voor u kunnen betekenen? Reageer dan direct en we nemen persoonlijk contact met u op.

Meer weten? Verstuur eenvoudig je bericht naar Mini Oliva

Log in of verstuur meteen een leuk berichtje!

Gratis account aanmaken

Wellicht ook interessant?

arrow-right keyboard_arrow_down arrow-left plus-circle cross close search2 twitter2 facebook2 youtube2 linkedin2 envelope-o instagram2 menu play2 mobile2 users3 signal user2 whatsapp22 envelope-o2 quotes-left spinner2222 checkbox-checked checkbox-unchecked checkmark price-tag lightbulb_outline comment-square binoculars heart-o heart home bell building-o bullhorn star-o star truck magic-wand chevron-down chevron-up minus plus comments-o pig share