Hoppe Professional

Een kopje koffie of thee is pas compleet met een lekker koekje of chocolaatje. De Perfect Serve heet dat. Wij noemen het liever een cadeautje. Omdat smaken verschillen bieden wij veel variatie, van zoet tot hartig. Het Hoppe Professional assortiment bestaat uit per stuk verpakte en los verpakte koekjes - al dan niet in vernieuwende vormen en verantwoorde koek met natuurlijke en eerlijke ingrediënten. 

Een koekje heeft een belangrijke invloed op de smaakbeleving van koffie of thee. Hoppe maakt van zoete koekjes en hartige zoutjes een cadeautje. Het begon ooit met een serie koekjes, stuk voor stuk mooi verpakt om bij de koffie te serveren. Inmiddels experimenteren onze productontwikkelaars iedere dag opnieuw met (natuurlijke) ingrediënten en nieuwe recepturen. Soms met de smaak van toen, soms met de smaak van morgen. Maar altijd uniek, verrassend en met oog voor de trends en wensen in de markt. Zo zorgen we ervoor dat uw gasten gezond, lekker én bewust genieten. 

Gaat u ook voor de Perfect Serve, en wilt u uw koffie- of theemoment verrijken? Reageer dan direct. Wij denken namelijk graag met u mee.

Meer weten? Verstuur eenvoudig je bericht naar Hoppe Professional

Log in of verstuur meteen een leuk berichtje!

Gratis account aanmaken

Wellicht ook interessant?

arrow-right keyboard_arrow_down arrow-left plus-circle cross close search2 twitter2 facebook2 youtube2 linkedin2 envelope-o instagram2 menu play2 mobile2 users3 signal user2 whatsapp22 envelope-o2 quotes-left spinner2222 checkbox-checked checkbox-unchecked checkmark price-tag lightbulb_outline comment-square binoculars heart-o heart home bell building-o bullhorn star-o star truck magic-wand chevron-down chevron-up minus plus comments-o pig share