Hero Drinks

Hero maakt al sinds 1938 de lekkerste dranken op basis van fruit en die jarenlange ervaring proef je terug in onze producten. Onze Cassis is misschien wel het bekendste Hero product. Het wordt door de consument gezien als de enige, échte cassis. En dat is niet voor niets. Het wordt gemaakt van zwarte bessen uit eigen land, met een volle, ronde smaak. 

Hero ‘THE ORIGINAL’ Cassis was in 1938 één van de eerste frisdranken in Nederland die met écht vruchtensap werd gemaakt. Net als in 1938 komen de zwarte bessen voor Hero ‘THE ORIGINAL’ Cassis nog steeds van de vruchtbare Zeeuwse kleigrond. Na de oogst worden ze bij de bessenteler ontsteeld, gekneusd en geperst. Daarna wordt een gedeelte onderworpen aan een natuurlijk gistingsproces waarbij verborgen geur- en smaakcomponenten vrijkomen. Hieraan dankt Hero ‘THE ORIGINAL’ Cassis haar volle ronde en unieke smaak. Verras en verwen uw gast met deze enige, échte cassis! Gemaakt van zwarte bessen uit eigen land, maar dan gezoet met zoetstoffen voor een laag aantal kilocalorieën.

Hero Sap

Naast Cassis maken we ook sappen. We hebben meer dan 100 jaar kennis van fruit en die gebruiken we om de lekkerste fruitsoorten te selecteren en het lekkerste sap te maken. Zoals Appelsap, Sinaasappelsap, Tomatensap en Rode Druivensap. Het fruit is vol van smaak en dat houden we het liefst zo puur mogelijk.

Speciaal voor de Horeca is een selectie van onze sappen verkrijgbaar in een glazen flesje van 0,2 liter. Ideaal om uit te serveren! De Appelsap en Sinaasappelsap zijn ook verkrijgbaar in een blik van 250ml: handig voor onderweg. De Cassis, Sinaasappelsap en Appelsap 250ml bieden we ook aan in een combitray van 3x8 stuks, zeer geschikt voor wat kleinere locaties.

Wil je meer weten over wie we zijn en hoe wij je met Hero verder kunnen helpen? Reageer dan direct en we nemen binnenkort persoonlijk contact met je op.

Meer weten? Verstuur eenvoudig je bericht naar Hero Drinks

Log in of verstuur meteen een leuk berichtje!

Gratis account aanmaken

Wellicht ook interessant?

arrow-right keyboard_arrow_down arrow-left plus-circle cross close search2 twitter2 facebook2 youtube2 linkedin2 envelope-o instagram2 menu play2 mobile2 users3 signal user2 whatsapp22 envelope-o2 quotes-left spinner2222 checkbox-checked checkbox-unchecked checkmark price-tag lightbulb_outline comment-square binoculars heart-o heart home bell building-o bullhorn star-o star truck magic-wand chevron-down chevron-up minus plus comments-o pig share