VarieJantjes (By Van Oordt)

Van Oordt's VarieJantjes zijn in de basis ontwikkelt voor de zorg. Een aantal jaren geleden waren er in de zorg veel veranderingen. Van grote bejaardenhuizen naar zelfstandig wonen en kleinschalige zorglocaties. Hiermee veranderde ook de manier van inkopen. Grossiers zetten online boodschappenservices op voor dit segment en ook de online supermarkten zagen kansen. 

Van Oordt speelde hierop in door kleinverpakkingen te ontwikkelen voor haar porties. Onder het merk VarieJantjes brengt van Oordt haar portieverpakkingen broodbeleg op de markt in kleine vrolijke doosjes met slechts 12 cupjes. Dat betekent meer variatie op tafel, maar minder voorraad en verspilling. Dus meer gemak. En minder kosten, niet te vergeten. Inmiddels zet de trend voor kleine verpakkingen door. Niet alleen voor zorginstellingen zijn VarieJantjes ideaal, maar ook voor kleinere cateringlocaties en het MKB.

Meer weten over de mogelijkheden met VarieJantjes? Neem dan gerust contact met ons op.

Meer weten? Verstuur eenvoudig je bericht naar VarieJantjes (By Van Oordt)

Log in of verstuur meteen een leuk berichtje!

Gratis account aanmaken

Wellicht ook interessant?

arrow-right keyboard_arrow_down arrow-left plus-circle cross close search2 twitter2 facebook2 youtube2 linkedin2 envelope-o instagram2 menu play2 mobile2 users3 signal user2 whatsapp22 envelope-o2 quotes-left spinner2222 checkbox-checked checkbox-unchecked checkmark price-tag lightbulb_outline comment-square binoculars heart-o heart home bell building-o bullhorn star-o star truck magic-wand chevron-down chevron-up minus plus comments-o pig share