Lebo Kaas

Lebo Kaas is een familiebedrijf in het Groene Hart, met zuivel in ons DNA. Sterker  nog: Kees Lekkerkerker, oprichter van Lebo Kaas, is bijna geboren in de kaastobbe. Zijn kinderen delen de passie voor zuivel en staan nu aan het roer. Als enige in Nederland maken we roomkaas vanuit verse melk. We verwerken de melk direct tot verse roomkaas in diverse smaken en verpakkingen. Dit zorgt voor de beste kwaliteit en maximale versheid.

(h)eerlijke zuivel
De melk wordt opgehaald bij onze  eigen boeren in de directe omgeving. Met hen werken we aan duurzame Weidezuivel. We vinden het belangrijk om de juiste zorg te besteden aan product, mens, dier en natuur. Zo is er volop aandacht voor koewelzijn, lopen alle koeien zoveel mogelijk in de wei, en krijgen alle boeren een eerlijke melkprijs. Leuke extra: onze producten hebben het keurmerk Erkend Streekproduct uit het Groene Hart. Daarnaast zijn we officieel gecertificeerd voor de verwerking van weidemelk.

De veelzijdigheid is eindeloos!
Lebo verse roomkaas is een uniek product en onmisbaar in de professionele  keuken. Door de unieke eigenschappen en de echte smaak van verse roomkaas die eindeloos combineerbaar is, is het een perfecte smaakmaker. Het is een goede basis voor koude, maar ook voor warme gerechten. Lebo verse roomkaas schift namelijk niet en behoudt zijn vorm in de oven. Als kok kun je je eigen smaak creëren door verse ingrediënten aan de roomkaas toe te voegen. Kies je voor gemak? Dan is er voldoende keuze uit onze kant-en-klare smaken. De brede range van roomkaasproducten is veelzijdig en erg goed in combinatie met vis, vlees, gevogelte en groenten. Afhankelijk van de gewenste toepassing bieden we onderscheid in stevigheid: spuitbaar, smeerbaar en snijdbaar.

Toepasbaar in elke creatie
Al onze roomkaasproducten zijn breed inzetbaar in de professionele keuken, voor ontbijt, lunch, diner, hapjes en desserts. Denk dan aan: 

  • Smaakmaker bij broodjes, wraps, tosti’s en bagels 
  • Toevoeging in hapjes en salades 
  • Verrijker in soepen, sauzen en crèmes 
  • Goede basis voor taarten en desserts 
  • Perfect als garnering om het gerecht af te maken 

Met ons uitgebreide assortiment is er voor elke foodprofessional wel een passend product. De diverse producten van Lebo zijn verkrijgbaar bij de betere horecagroothandels.

 

Wil je meer weten over wie we zijn en hoe wij je met Lebo Kaas verder kunnen helpen? Reageer dan direct en we nemen binnenkort persoonlijk contact met je op!

Meer weten? Verstuur eenvoudig je bericht naar Lebo Kaas

Log in of verstuur meteen een leuk berichtje!

Gratis account aanmaken

Wellicht ook interessant?

arrow-right keyboard_arrow_down arrow-left plus-circle cross close search2 twitter2 facebook2 youtube2 linkedin2 envelope-o instagram2 menu play2 mobile2 users3 signal user2 whatsapp22 envelope-o2 quotes-left spinner2222 checkbox-checked checkbox-unchecked checkmark price-tag lightbulb_outline comment-square binoculars heart-o heart home bell building-o bullhorn star-o star truck magic-wand chevron-down chevron-up minus plus comments-o pig share