De Zuivelmakers

De Zuivelmakers in Benschop, voorheen Natuurhoeve, maakt vanuit verse melk diverse zuivelproducten; diverse typen yoghurt waaronder hangop en ambachtelijke pudding. De melk is afkomstig van eigen melkveehouders uit het Groene Hart waarmee samen aan Duurzame Weidezuivel wordt gewerkt. Zo lopen de koeien zoveel mogelijk in de wei en worden stappen gezet voor een beter milieu. De yoghurt is dan ook een Erkend Streekproduct. De Zuivelmakers heeft naast deze diverse zuivelproducten 2 innovatieve concepten ontwikkeld: Yoghurttap en Mr Spork’s yoghurt met vers fruit.

Verras met vers getapte yoghurt met De Zuivelmakers Yoghurttap!
Yoghurt is veel meer dan het toetje na de maaltijd. Het wordt gegeten als ontbijt, als tussendoortje, bij de lunch en als lekkere snack. Om op de gezonde vraag naar yoghurt in te spelen hebben wij de Yoghurttap geïntroduceerd.

Eenvoudig variëren
Met de Yoghurttap is het mogelijk op elk moment van de dag en op elke locatie echte, dikke yoghurt te tappen, zowel voor als door de gast. Door het toevoegen van verschillende toppings kan worden ingespeeld op de wens van de gast: van vers fruit, muesli’s, superfoods, honing tot koek- en taartkruimels en chocolade.

Minder verspilling, hygiënisch en vers
In de Yoghurttap kunnen twee zakken van 10 kilo yoghurt en een zak is goed voor zo’n 45 porties. Er zijn drie soorten yoghurt voor in de tap: een Griekse stijl 0% vet, Mild & lobbige yoghurt en Hangop. Doordat de yoghurt in de zakken constant gekoeld is, blijft deze vers en kan hygiënisch worden getapt.

Breed inzetbaar
De Yoghurttap is inzetbaar op allerlei locaties. Denk aan ontbijtbuffetten, bedrijfsrestaurants, pretparken en festivals. Met de eindeloze mogelijkheden voor toppings biedt de Yoghurttap voor ieder wat wils. Maak voor de gast de lekkerste creaties met verschillende toppings of laat de gast zelf een feestje van zijn yoghurt maken!

Wil je meer weten over wie we zijn en hoe wij je met De Zuivelmakers verder kunnen helpen? Reageer dan direct en we nemen binnenkort persoonlijk contact met je op!

Meer weten? Verstuur eenvoudig je bericht naar De Zuivelmakers

Log in of verstuur meteen een leuk berichtje!

Gratis account aanmaken

Wellicht ook interessant?

arrow-right keyboard_arrow_down arrow-left plus-circle cross close search2 twitter2 facebook2 youtube2 linkedin2 envelope-o instagram2 menu play2 mobile2 users3 signal user2 whatsapp22 envelope-o2 quotes-left spinner2222 checkbox-checked checkbox-unchecked checkmark price-tag lightbulb_outline comment-square binoculars heart-o heart home bell building-o bullhorn star-o star truck magic-wand chevron-down chevron-up minus plus comments-o pig share