Dé complete broodversierder met een zeer breed assortiment voor de hotellerie, catering en instellingen.

Brood versieren is een kunst! Al meer dan 150 jaar staat Koninklijke De Ruijter garant voor een zeer breed aanbod in zoet broodbeleg van uitstekende kwaliteit. Van chocoladevlokken tot jam en van vruchtenhagel tot pindakaas: voor uw volledige assortiment zoet broodbeleg kunt u bij De Ruijter terecht.

Hoe het begon

In 1860 werd met de productie en verkoop van geboortemuisjes in de banketbakkerij van C.P. de Ruijter in Baarn de basis gelegd voor het nu zo grote merk. In de jaren daarna werden chocoladehagelslag, chocoladevlokken en vruchtenhagel geïntroduceerd. Deze bekende broodversierders heeft De Ruijter nog steeds in het assortiment dat aldoor groter wordt. Dit assortiment is bijna niet meer weg te denken van de Nederlandse broodmaaltijd.

De Ruijter buitenshuis

Ook buitenshuis heeft iedereen graag een lekkere start van de dag. Met het complete assortiment van De Ruijter kunt u zoet broodbeleg op een nette en rustige manier aanbieden aan uw klanten. Iedereen wil op eigen wijze een feestje maken van elke boterham. Zoveel mensen, zoveel wensen! Daarom biedt De Ruijter een compleet assortiment in zoet broodbeleg, in diverse soorten en maten. De stijlvolle displays van De Ruijter zijn niet voor niets een vertrouwd gezicht bij de ontbijt- en lunchbuffetten in hotels, catering en instellingen.

De portieverpakkingen zijn zowel handig op de kamer en op bed, maar ook in het restaurant en op de broodbuffetwagen. Een portieverpakking presenteert aantrekkelijker en de inhoud van de portieverpakkingen is ook nog eens precies afgestemd op één boterham. Naast de portieverpakkingen heeft De Ruijter ook gezins- en grootverpakkingen in het assortiment. Ervaring wijst uit dat chocoladehagelslag puur en aardbeienjam de hardlopers zijn uit het assortiment. Naast deze hardlopers biedt De Ruijter nog vele andere soorten zoet broodbeleg aan.

Wij durven met een gerust hart te zeggen dat we verstand hebben van brood versieren: elk jaar krijgen miljoenen boterhammen smaak met ons beleg. Al meer dan 150 jaar is De Ruijter een vertrouwd gezicht op de Nederlandse ontbijttafel. Thuis én buiten de deur.

Meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen? Reageer direct.. We helpen u namelijk graag verder en nemen persoonlijk contact met u op! 

Meer weten? Verstuur eenvoudig je bericht naar De Ruijter

Log in of verstuur meteen een leuk berichtje!

Gratis account aanmaken

Wellicht ook interessant?

arrow-right keyboard_arrow_down arrow-left plus-circle cross close search2 twitter2 facebook2 youtube2 linkedin2 envelope-o instagram2 menu play2 mobile2 users3 signal user2 whatsapp22 envelope-o2 quotes-left spinner2222 checkbox-checked checkbox-unchecked checkmark price-tag lightbulb_outline comment-square binoculars heart-o heart home bell building-o bullhorn star-o star truck magic-wand chevron-down chevron-up minus plus comments-o pig share