Brinta ontbijtgranen

Breakfast Instant Tarwe, oftewel Brinta. Al sinds 1944 vormt Brinta hét ontbijt voor vele Nederlanders. En dit ook niet voor niets! De voedingswaarden van Brinta liegen er niet om en zijn voor iedereen een aanrader. Al jaren wordt gezegd dat ontbijt de belangrijkste maaltijd van de dag is. Nu, meer dan 65 jaar later, staat Brinta nog steeds als een A-merk in de schappen en is na al die jaren nog steeds de beste basis voor een krachtige start van de dag!

Waarom Brinta?

In 1963 vond de zwaarste Elfstedentocht ooit plaats. Van de 9862 deelnemers haalden er maar 127 de finish. Na de overwinning van Reinier Paping vertelt hij op tv dat hij met een bordje Brinta heeft ontbeten op de dag dat hij de barre tocht heeft gewonnen. Sindsdien is Brinta onlosmakelijk met sport verbonden.

  • Brinta bestaat uit 100% volkoren tarwe en is daardoor bijzonder vezelrijk
  • Bovendien is het een natuurlijke bron van 6 vitaminen en mineralen
  • Een kwalitatieve vervanging voor een ontbijt met brood
  • De basis voor een krachtige start van iedere dag

Meer weten over wat wij voor jou kunnen betekenen? Reageer direct.. We helpen je namelijk graag verder en nemen persoonlijk contact met je op! 

Meer weten? Verstuur eenvoudig je bericht naar Brinta

Log in of verstuur meteen een leuk berichtje!

Gratis account aanmaken

Wellicht ook interessant?

arrow-right keyboard_arrow_down arrow-left plus-circle cross close search2 twitter2 facebook2 youtube2 linkedin2 envelope-o instagram2 menu play2 mobile2 users3 signal user2 whatsapp22 envelope-o2 quotes-left spinner2222 checkbox-checked checkbox-unchecked checkmark price-tag lightbulb_outline comment-square binoculars heart-o heart home bell building-o bullhorn star-o star truck magic-wand chevron-down chevron-up minus plus comments-o pig share