Over H.J. Heinz

Sinds de oprichting in 1869 is de visie van Heinz om “gewone producten buitengewoon goed te maken”. De oprichter van het bedrijf, Henry John Heinz, was een opvallend ondernemer. Hij was zijn tijdgenoten ver vooruit. Aan het eind van de 19e eeuw had hij zoveel vertrouwen in de kwaliteit van zijn product dat hij het als eerste producent aandurfde zijn producten te verpakken in glas, een symbool van transparantie en eerlijkheid.

Henry John Heinz stond bovendien aan de basis van de Pure Food and Drug Act uit 1906. Deze wet bepaalde welke ingrediënten wel en niet in voedingsproducten waren toegestaan en lag ten grondslag aan de huidige Food and Drug Administration in Amerika.

Henry hechtte veel waarde aan transparantie, integriteit, innovatie, toewijding en gezond verstand. Met deze uitgangspunten legde hij het fundament waarop ons bedrijf gebouwd is. Ook creëerde hij de leidraad voor de Heinz Company die tot op de dag van vandaag nageleefd wordt.

Nu Heinz meer dan 140 jaar later is uitgegroeid tot een multinational met bijna 45.000 medewerkers, is Heinz nog steeds trouw aan de oorspronkelijke visie en basisprincipes. En daar zijn wij trots op!

Meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen? Reageer direct. We helpen u namelijk graag verder en nemen persoonlijk contact met u op! 

Meer weten? Verstuur eenvoudig je bericht naar Heinz

Log in of verstuur meteen een leuk berichtje!

Gratis account aanmaken

Wellicht ook interessant?

arrow-right keyboard_arrow_down arrow-left plus-circle cross close search2 twitter2 facebook2 youtube2 linkedin2 envelope-o instagram2 menu play2 mobile2 users3 signal user2 whatsapp22 envelope-o2 quotes-left spinner2222 checkbox-checked checkbox-unchecked checkmark price-tag lightbulb_outline comment-square binoculars heart-o heart home bell building-o bullhorn star-o star truck magic-wand chevron-down chevron-up minus plus comments-o pig share