Ecolab

Uw partner in hygiëne

Ecolab is de wereldleider in water-, hygiëne- en energietechnologieën en diensten. Over de hele wereld kiezen bedrijven in de foodservice (cateraars, restaurants, hotels) voor de producten en diensten van Ecolab. Met de concepten die Ecolab biedt: * houden zij hun omgeving schoon en veilig. ** zijn zij in staat om de dagelijkse schoonmaak efficiënter in te richten *** realiseren zij hun duurzaamheidsdoelstellingen. Al meer dan 90 jaar werken we achter de schermen om voedsel veilig te houden, om de verspreiding van infecties te voorkomen en om vitale bronnen te beschermen. Met als doel de bevordering van veilig voedsel, het onderhouden van schone omgevingen, het optimaliseren van water- en energieverbruik. En vandaag doen we dat meer dan ooit tevoren.

Ecolab levert schoonmaakmiddelen en -systemen waardoor we dagelijks een schonere, veiligere en efficiëntere werkomgeving creëren. Hierbij speelt uw Ecolab vertegenwoordiger een cruciale rol. 

Wilt u meer weten over wie we zijn en wat wij voor u kunnen betekenen? Reageer dan direct via onderstaande velden en we nemen persoonlijk contact met u op!

Meer weten? Verstuur eenvoudig je bericht naar Ecolab

Log in of verstuur meteen een leuk berichtje!

Gratis account aanmaken

Wellicht ook interessant?

arrow-right keyboard_arrow_down arrow-left plus-circle cross close search2 twitter2 facebook2 youtube2 linkedin2 envelope-o instagram2 menu play2 mobile2 users3 signal user2 whatsapp22 envelope-o2 quotes-left spinner2222 checkbox-checked checkbox-unchecked checkmark price-tag lightbulb_outline comment-square binoculars heart-o heart home bell building-o bullhorn star-o star truck magic-wand chevron-down chevron-up minus plus comments-o pig share