Europastry

Europastry

Europastry is een familiebedrijf dat in 1987 werd opgericht door een ondernemer met visie, Pere Gallés, die een gat in de markt zag en koeltechniek gebruikte om zowel aan de behoeften van de consumenten als aan die van professionals uit de bakkerswereld en horeca tegemoet te komen. Dit deed hij door innovatieve oplossingen en producten van de hoogste kwaliteit aan te bieden.

Sindsdien zijn we dankzij onze inspanningen, volharding en doorzettingsvermogen uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende Europese bedrijven op het vlak van bevroren brood en gebak. Omwille van onze pioniersgeest die ons drijft om voortdurend naar nieuwe uitdagingen op zoek te gaan, hebben we onze bedrijfsstrategie de afgelopen jaren op nieuwe markten afgesteld: we zijn nu actief in meer dan 40 landen en hebben fabrieken in Spanje, Portugal, Nederland en de VS.

Ondanks onze internationale uitbreiding blijven we onze essentie echter behouden en ons dagelijkse doel blijft hetzelfde als dat van 30 jaar geleden: dankzij onze voortdurende investering in onderzoek en ontwikkeling, blijven we voldoen aan de hoge verwachtingen van de klanten die elke dag wereldwijd op onze merken vertrouwen.

Wil je meer weten over Europastry en de producten die wij aanbieden? Neem gerust contact met ons op.

Meer weten? Verstuur eenvoudig je bericht naar Europastry Benelux

Log in of verstuur meteen een leuk berichtje!

Gratis account aanmaken

Wellicht ook interessant?

arrow-right keyboard_arrow_down arrow-left plus-circle cross close search2 twitter2 facebook2 youtube2 linkedin2 envelope-o instagram2 menu play2 mobile2 users3 signal user2 whatsapp22 envelope-o2 quotes-left spinner2222 checkbox-checked checkbox-unchecked checkmark price-tag lightbulb_outline comment-square binoculars heart-o heart home bell building-o bullhorn star-o star truck magic-wand chevron-down chevron-up minus plus comments-o pig share