Bresc

Bresc: de moderne keuken kiest koelvers

Bresc is de specialist in koelverse knoflook- en kruidenproducten gericht op de Europese gastronomiemarkt. Bij de ontwikkeling van onze producten gaan wij uit van authentieke pure smaken, optimaal gebruiksgemak en constante kwaliteit. Wij laten ons inspireren door de behoeftes van de culinaire professional. Altijd op zoek naar nieuwe smaaksensaties, nieuwe concepten en verschillende toepassingsmogelijkheden om op meerdere niveaus binnen de gastronomie de chef behulpzaam te zijn. Van enkelvoudige kruiden en knoflook tot verfijnde kruidenmelanges en ready-to-use oplossingen.

Bresc denkt mee met de chef; altijd op zoek naar creatieve betaalbare oplossingen, inspiratie en het blijven verrassen. Samen zijn wij verantwoordelijk voor de producten die uw gast in uw restaurant consumeert. Dit doen wij onder andere door het geven van masterclasses, inspiratie- en kooksessies en het bieden van een culinaire inspiratieplatform voor de moderne chef. Van informatie over de grondstoffen die wij gebruiken in onze koelverse producten tot recepturen voor basis, klassieke en moderne gerechten.

Kortom: op zoek naar inspiratie? En wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag verder! 

Meer weten? Verstuur eenvoudig je bericht naar Bresc

Log in of verstuur meteen een leuk berichtje!

Gratis account aanmaken

Wellicht ook interessant?

arrow-right keyboard_arrow_down arrow-left plus-circle cross close search2 twitter2 facebook2 youtube2 linkedin2 envelope-o instagram2 menu play2 mobile2 users3 signal user2 whatsapp22 envelope-o2 quotes-left spinner2222 checkbox-checked checkbox-unchecked checkmark price-tag lightbulb_outline comment-square binoculars heart-o heart home bell building-o bullhorn star-o star truck magic-wand chevron-down chevron-up minus plus comments-o pig share