Welkom bij Segafredo

Meer dan waar ook ter wereld, kent Italië het geheim van een goede koffie. Met de oprichting van Segafredo in 1973, heeft Massimo Zanetti hier een belangrijke bijdrage voor geleverd. Als authentiek Italiaans merk met een passie voor vakman- schap veroverde Segafredo de harten van koffiedrinkers over de hele wereld. Segafredo is de smaak van Italië, een lifestyle die zich het best laat vertalen naar vriendelijk, sociaal en genieten. Segafredo wil het goede leven delen en dat wordt wereldwijd gewaardeerd. Een van de grootste geheimen achter het succes is de constante, authentieke kwaliteit: italiaanse passie, verscholen in een karaktervolle kop koffie.

Al het goede van de wereld

Van Europa tot Amerika of Afrika; wereldwijd identificeren miljoenen mensen zich met Segafredo. Ze genieten van het leven en verlangen naar de smaak van eerlijke koffie. De Segafredo drinker staat open voor het goede van de wereld. Met de mooiste groene koffie en het beste productieproces brengt Segafredo dit met liefde naar hen toe.

Wil je meer weten over wie we zijn en wat we voor jou kunnen betekenen? Vul dan direct het onderstaande formulier in en we nemen persoonlijk contact met je op! 

Meer weten? Verstuur eenvoudig je bericht naar Segafredo

Log in of verstuur meteen een leuk berichtje!

Gratis account aanmaken

Wellicht ook interessant?

arrow-right keyboard_arrow_down arrow-left plus-circle cross close search2 twitter2 facebook2 youtube2 linkedin2 envelope-o instagram2 menu play2 mobile2 users3 signal user2 whatsapp22 envelope-o2 quotes-left spinner2222 checkbox-checked checkbox-unchecked checkmark price-tag lightbulb_outline comment-square binoculars heart-o heart home bell building-o bullhorn star-o star truck magic-wand chevron-down chevron-up minus plus comments-o pig share