Welkom bij Tiktak

Met een fabriek in Groningen en een vestiging in Amsterdam legde Klaas Tiktak in 1870 de basis voor het hedendaagse begrip dat Tiktak geworden is. Toen al erkende Klaas naast vakmanschap en kwaliteit, het belang van duurzaamheid en eerlijke producten. Traditie en een vooruitstrevende blik gaan bij Tiktak dus hand in hand: van oudsher kent Tiktak een fairtradelijn in zowel koffie als thee. Bovendien mag Tiktak zich vol trots hofleverancier noemen, wat de kwaliteit van haar producten nog eens onderstreept.

Eerlijk en bedrijvig

Nederlanders zijn een nuchter, bedrijvig volkje. Ze staan bekend om hun zuinigheid, maar vooral ook als harde werkers. ‘Doe maar normaal’ is een veel gehoord credo en zo drinken ze het liefst ook hun koffie: eerlijk en zonder al te veel poppenkast. Daarom krijgt de Nederlandse koffiedrinker bij Tiktak precies dat waar hij om vraagt: zuivere koffie met een authentieke smaak, gebrand naar eeuwenoude, oer-Hollandse traditie. En niet te vergeten; dit alles uiteraard tegen een eerlijke prijs, want ook daar wordt de Tiktak drinker warm van.

Wil je meer weten over wie we zijn en wat we voor jou kunnen betekenen? Vul dan direct het onderstaande formulier in en we nemen persoonlijk contact met je op! 

Meer weten? Verstuur eenvoudig je bericht naar Koffiebranderij Tiktak

Log in of verstuur meteen een leuk berichtje!

Gratis account aanmaken

Wellicht ook interessant?

arrow-right keyboard_arrow_down arrow-left plus-circle cross close search2 twitter2 facebook2 youtube2 linkedin2 envelope-o instagram2 menu play2 mobile2 users3 signal user2 whatsapp22 envelope-o2 quotes-left spinner2222 checkbox-checked checkbox-unchecked checkmark price-tag lightbulb_outline comment-square binoculars heart-o heart home bell building-o bullhorn star-o star truck magic-wand chevron-down chevron-up minus plus comments-o pig share