Zuivelhoeve

Voor de beste zuivel van Nederland nemen we je mee naar het Twentse dorpje Twekkelo, naar de boerderij van de familie Roerink. Al generaties lang werken wij hier met trots aan onze onmeunig lekkere producten. Ons verhaal begint in 1981 in een oude klompenschuur. Diane Roerink begint een klein winkeltje, waar ze de ambachtelijke producten verkoopt die haar man Gerjhan zelf met liefde maakt op de boerderij. Met succes, de inwoners van Twekkelo weten het winkeltje met de heerlijke zuivel van eigen land te vinden. Reden genoeg om de rest van Nederland kennis te laten maken met de heerlijke Zuivelhoeve producten!

Al snel volgt er een tweede winkel in Enschede, Diane is er maar druk mee. Ondertussen struint Gerjhan het land af om zijn zuivelproducten te verkopen aan ziekenhuizen, instellingen en later ook aan supermarkten. De zaken lopen goed en al snel volgen er meer Zuivelhoeve winkels. Inmiddels zijn er al 40 door heel Nederland! En volgen er snel meer! Zo zijn we als Zuivelhoeve in 35 jaar tijd uitgegroeid tot een bekend Twents merk. Bekend in Nederland en daarbuiten: inmiddels zijn onze zuivelproducten ook verkrijgbaar in België en Duitsland.

Zuivelhoeve Foodservice

Goed gastheerschap, daar genieten we allemaal van. Of je het nou verzorgt of ontvangt. Zomaar iets oplepelen is er niet bij. Wat je voorschotelt, daar wil je over vertellen. Liefst zo precies en correct mogelijk. Want… als je weet wat je eet, proef je meer. Wij helpen je graag het maximale te halen uit elk genietmomentje. Bijvoorbeeld op het werk, in de zorg of onderweg. En Zuivelhoeve is er voor iedereen. Onze uitgebreide aandacht en zorg voor zuivel vind je in maxi-, multi- én portieverpakkingen. Wanneer het nodig is met een lepeltje erbij. Dat doet goed en is wel zo makkelijk. Zuivelhoeve. Onmeunig lekker! 

Wil je meer weten over wie we zijn en hoe wij je met Zuivelhoeve verder kunnen helpen? Reageer dan direct en we nemen binnenkort persoonlijk contact met je op!

Meer weten? Verstuur eenvoudig je bericht naar Zuivelhoeve

Log in of verstuur meteen een leuk berichtje!

Gratis account aanmaken

Wellicht ook interessant?

arrow-right keyboard_arrow_down arrow-left plus-circle cross close search2 twitter2 facebook2 youtube2 linkedin2 envelope-o instagram2 menu play2 mobile2 users3 signal user2 whatsapp22 envelope-o2 quotes-left spinner2222 checkbox-checked checkbox-unchecked checkmark price-tag lightbulb_outline comment-square binoculars heart-o heart home bell building-o bullhorn star-o star truck magic-wand chevron-down chevron-up minus plus comments-o pig share