Depa Disposables

Dankzij haar totaalpakket aan disposables en verpakkingen is Depa Disposables als geen ander in staat ondernemers binnen foodservice en retail te helpen hun processen efficiënter en effectiever in te richten. Depa combineert een heldere kijk op trends en ontwikkelingen in binnen- en buitenland met verstand van de dagelijkse business van ondernemers en medewerkers in foodservice en retail. Dat alles met een bij de branche passende no-nonsense aanpak en korte lijnen.

Depa heeft de volgende kernwaarden:

Fair: Wij doen eerlijk zaken en behandelen onze stakeholders op vriendelijke en respectvolle wijze. Ondernemend: Wij tonen veel inzet, initiatief en lef. En wij geven niet op. Onderscheidend: Wij willen het verschil maken in de verpakkingsmarkt. Professioneel: Wat we doen, doen we goed en Eco-Innovatief: Wij zijn innovatief. Daardoor dragen wij aantoonbaar bij aan hogere opbrengsten voor onze klanten èn aan een lagere milieu-impact.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Depa heeft oog voor duurzaamheid. Depa is voortdurend op zoek naar producten en concepten die minder belastend zijn voor het milieu en wil zo een bijdrage leveren aan een steeds duurzamere Out of Home-sector. De range disposables die beschikbaar is onder het merk Bright® zijn aantoonbaar minder milieubelastend in vergelijking met andere producten. Een grondige Life Cycle Assessment (LCA) en materiaal-analyse zijn de basis voor dit unieke concept. Milieu-impact van de disposables is vertaald naar een handige Eco Rating®, zodat je kunt zien hoe goed een product scoort ten opzichte van vergelijkbare producten. De Eco Rating® wordt ondersteund door Stichting Natuur & Milieu.

Wil je meer weten over wie we zijn en wat wij voor jou kunnen betekenen? Reageer dan direct via onderstaande velden en we nemen persoonlijk contact met u op.

Meer weten? Verstuur eenvoudig je bericht naar Depa Disposables

Log in of verstuur meteen een leuk berichtje!

Gratis account aanmaken

Wellicht ook interessant?

arrow-right keyboard_arrow_down arrow-left plus-circle cross close search2 twitter2 facebook2 youtube2 linkedin2 envelope-o instagram2 menu play2 mobile2 users3 signal user2 whatsapp22 envelope-o2 quotes-left spinner2222 checkbox-checked checkbox-unchecked checkmark price-tag lightbulb_outline comment-square binoculars heart-o heart home bell building-o bullhorn star-o star truck magic-wand chevron-down chevron-up minus plus comments-o pig share