Van Oordt

Van Oordt The Portion Company

Bij ons staat een klein product centraal dat iedereen, iedere dag wel eens tegen komt. Klein, maar met grote toegevoegde waarde op het gebied van beleving, hygiëne, efficiency, gemak en communicatie: de portieverpakking. Onze historie gaat terug tot het jaar 1734. Niet voor niets hebben we dan ook een bak ervaring als het gaat om het produceren en vermarkten van portieverpakkingen. Eigen drukkerijen, een arsenaal aan verpakkingsmachines en een flinke dosis gezond ondernemerschap hebben hier voor gezorgd. We noemen ons dan ook niet voor niets The Portion Company. 

Als dochteronderneming van PortionPack Europe, op haar beurt weer onderdeel van het Duitse Südzucker, zijn wij inmiddels uitgegroeid tot één van de grootste productenten van portieverpakkingen binnen Europa. Met een sterk distributienetwerk, zowel nationaal als internationaal kunnen wij vele markten bedienen. Met een uniek breed portiofolio onder eigen label of merken van derden. Maar ook op het gebied van Private Label ontzorgen wij u compleet. En dat allemaal met kwaliteitsaccredetaties op het hoogtste niveau.

Industrie, foodservice of foodretail, iedereen kan bij ons terecht voor een gedegen advies op het gebied van portieverpakkingen. Meer weten? Neem direct contact met ons op! 

Meer weten? Verstuur eenvoudig je bericht naar Van Oordt

Log in of verstuur meteen een leuk berichtje!

Gratis account aanmaken

Wellicht ook interessant?

arrow-right keyboard_arrow_down arrow-left plus-circle cross close search2 twitter2 facebook2 youtube2 linkedin2 envelope-o instagram2 menu play2 mobile2 users3 signal user2 whatsapp22 envelope-o2 quotes-left spinner2222 checkbox-checked checkbox-unchecked checkmark price-tag lightbulb_outline comment-square binoculars heart-o heart home bell building-o bullhorn star-o star truck magic-wand chevron-down chevron-up minus plus comments-o pig share