Bellus Toys

Bellus Toys staat voor leuk! Bellus betekent dan ook letterlijk “leuk/mooi” in het Latijn. We zijn een speelgoedleverancier die gespecialiseerd is in de horecabranche op het gebied van speelgoed, ijsbekers en menuboxen. Met behulp van een uniek spaarconcept maakt Bellus Toys het bestellen van speelgoed weer leuk!

Wij hebben inmiddels jarenlange expertise en kennis binnen de speelgoedbranche en zijn met ruim 6.000 artikelen de grootste speelgoedleverancier van Nederland.
Daarnaast is speelgoed onze passie!

Bellus Toys is tevens de juiste partner als het gaat om specifiek maatwerk. Voor unieke aanvragen m.b.t. knuffels, menuboxen, ijsbekers en/of speelgoed ben je bij ons aan het juiste adres! Laat je een berichtje voor ons achter?

Meer weten? Verstuur eenvoudig je bericht naar Bellus Toys

Log in of verstuur meteen een leuk berichtje!

Gratis account aanmaken

Wellicht ook interessant?

arrow-right keyboard_arrow_down arrow-left plus-circle cross close search2 twitter2 facebook2 youtube2 linkedin2 envelope-o instagram2 menu play2 mobile2 users3 signal user2 whatsapp22 envelope-o2 quotes-left spinner2222 checkbox-checked checkbox-unchecked checkmark price-tag lightbulb_outline comment-square binoculars heart-o heart home bell building-o bullhorn star-o star truck magic-wand chevron-down chevron-up minus plus comments-o pig share