Creamy scones met minder zoet bosvruchten jam

Meng de boter, de suiker, het bakpoeder en het zelfrijzend bakmeel met de mixer. Voeg de melk en 1 logesklopt ei toe, totdat je mooi zacht deeg hebt. Bestrooi het aanrecht met wat bloem en rol hierop het deeg uit met behulp van een roller. De ideale dikte voor het deeg is ongeveer 1,5 centimeter. Steek vervolgens mooie rondjes uit het deeg en bestrijk deze met wat losgeklopt ei. Verwarm de oven voor op 225 °C. Bekleed de bakplaat met het bakpapier en bak de rondjes in ongeveer 10 minuten lichtbruin en gaar. Laat de scones even afkoelen en klop ondertussen de slagroom. Snijd ze voorzichtig open en serveer met de slagroom en Hero Minder Zoet Bosvruchten Jam.

Ingrediënten voor 10 porties: 50gr Hero Minder Zoet Bosvruchten Jam, 10toefje(s) slagroom, 1snufje bloem (om het aanrecht mee te bestrooien), 500gr zelfrijzend bakmeel, 75gr ongezouten boter, 120ml melk, 60gr lichtbruine basterdsuiker, 4tl bakpoeder, 2st ei

Wil je meer weten over wie we zijn en hoe wij je met Hero verder kunnen helpen? Reageer dan direct en we nemen binnenkort persoonlijk contact met je op.

arrow-right keyboard_arrow_down arrow-left plus-circle cross close search2 twitter2 facebook2 youtube2 linkedin2 envelope-o instagram2 menu play2 mobile2 users3 signal user2 whatsapp22 envelope-o2 quotes-left spinner2222 checkbox-checked checkbox-unchecked checkmark price-tag lightbulb_outline comment-square binoculars heart-o heart home bell building-o bullhorn star-o star truck magic-wand chevron-down chevron-up minus plus comments-o pig share