Camembert kaasfondue met bosvruchten jam

Verwarm de ovengrill voor op 200°C. Haal de camembert uit het houten doosje en verwijder de plastic verpakking. Doe een stuk bakpapier in het doosje en leg de camembert er weer in. Snijd met een scherp mesje een kruispatroon in de korst van het kaasje. Pluk de blaadjes van de tijmtakjes en duw deze met behulp van een mesje in de inkepingen van de camembert. Houd wat blaadjes achter voor garnering. Zet de camembert 12 minuten in de oven, of tot de kaas bol gaat staan en lichtbruin kleurt. Schep 2 eetlepels Hero Minder Zoet Bosvruchten Jam op de camembert, garneer met de achtergehouden tijmblaadjes en serveer met het stokbrood. 

Ingrediënten per 10 porties: 150gr Hero Minder Zoet Bosvruchten Jam, 5st camembert in houten doosje, 10takje(s) tijm, 5st stokbrood

Wil je meer weten over wie we zijn en hoe wij je met Hero verder kunnen helpen? Reageer dan direct en we nemen binnenkort persoonlijk contact met je op.

Meer weten? Verstuur eenvoudig je bericht naar Hero Zoet broodbeleg

Log in of verstuur meteen een leuk berichtje!

Gratis account aanmaken

Wellicht ook interessant?

arrow-right keyboard_arrow_down arrow-left plus-circle cross close search2 twitter2 facebook2 youtube2 linkedin2 envelope-o instagram2 menu play2 mobile2 users3 signal user2 whatsapp22 envelope-o2 quotes-left spinner2222 checkbox-checked checkbox-unchecked checkmark price-tag lightbulb_outline comment-square binoculars heart-o heart home bell building-o bullhorn star-o star truck magic-wand chevron-down chevron-up minus plus comments-o pig share