Geroosterde groenten maroc

Maak de groenten schoon en snijd in gelijke stukken. Verwarm de oven voor op 220 graden. Meng de olie met de knoflook en kruiden. Marineer de groenten in de kruidenolie. Rooster ze in ongeveer 20 minuten gaar in een ovenschaal tot ze mooi goudbruin zijn en beetgaar. Schep de groenten regelmatig om. Breng op smaak met peper en zout. Serveer met partjes citroen.

Ingrediënten: 200 g pastinaak, 1 bos lente-ui, 100 g peen in verschillende kleuren, ½ knolselderij, 150 g zoete aardappel, ½ butternut pompoen, 2 el Bresc Knoflook gehakt, 1 dl olijfolie, 2 el Bresc Ras el hanout, 1 el Bresc Harissa en citroenpartjes

Ben je op zoek naar meer inspiratie? En wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag verder! 

Meer weten? Verstuur eenvoudig je bericht naar Bresc

Log in of verstuur meteen een leuk berichtje!

Gratis account aanmaken

Wellicht ook interessant?

arrow-right keyboard_arrow_down arrow-left plus-circle cross close search2 twitter2 facebook2 youtube2 linkedin2 envelope-o instagram2 menu play2 mobile2 users3 signal user2 whatsapp22 envelope-o2 quotes-left spinner2222 checkbox-checked checkbox-unchecked checkmark price-tag lightbulb_outline comment-square binoculars heart-o heart home bell building-o bullhorn star-o star truck magic-wand chevron-down chevron-up minus plus comments-o pig share