Crème aardappel en knoflook 

Schil de aardappels en kook ze gaar in niet teveel water met wat zout. Giet ze af en stoom ze droog. Verwarm de melk met de boter. Pureer de aardappels met een pureeknijper of wrijf door een zeef. Meng de knoflook, melk met boter en crème fraîche erdoor. Let op met de hoeveelheid vocht, anders wordt de puree te nat. Breng op smaak met peper, zout en nootmuskaat. Schil de aardappels en kook ze gaar in niet teveel water met een beetje zout. Wrijf de massa door een fijne zeef om helemaal glad te krijgen.

Ingredienten voor 1 kg: 500 g Opperdoezer (of andere kruimige) aardappelen, 2 el Bresc Beemster knoflookpuree, 1 dl olijfolie, 0,5 dl melk, 5 el crème fraîche, 100 g roomboter, peper en zout, nootmuskaat

Ben je op zoek naar meer inspiratie? En wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag verder! 

Neem contact op met Bresc

Reageer direct en verstuur eenvoudig je bericht

Gratis account aanmaken

Wellicht ook interessant?

arrow-right keyboard_arrow_down arrow-left plus-circle cross close search2 twitter2 facebook2 youtube2 linkedin2 envelope-o instagram2 menu play2 mobile2 users3 signal user2 whatsapp22 envelope-o2 quotes-left spinner2222 checkbox-checked checkbox-unchecked checkmark price-tag lightbulb_outline comment-square binoculars heart-o heart home bell building-o bullhorn star-o star truck magic-wand chevron-down chevron-up minus plus comments-o pig share