Gado gado

Kook de eieren in een pan met ruim kokend water in 7 minuten. Giet de eieren af, laat ze schrikken en pel ze. Snijd de witte kool in dunne reepjes. Maak de wortels schoon en snijd ze in batonettes. Maak de sperziebonen schoon. Blancheer de kool, de wortels en de sperziebonen, afzonderlijk van elkaar, in water met zout. Schil en snijd de aardappels in dunne reepjes, spoel ze schoon en blancheer ze in water met zout. Snijd de komkommer in lange repen. Wok de pinda’s bruin en pureer ze in de keukenmachine.Verhit olie in een wok en fruit de knoflook en de sjalotten. Voeg de pinda’s, sambal, gemberpuree, sojasaus en de tamarindepasta toe. Schenk de kokosmelk erbij en breng al roerend aan de kook. Kook circa 4 minuten door. Wok alle groentes en laat ze afkoelen. Serveer de groentes en eieren op een schaal en lepel de saus over de groentes. Bestrooi met de gebakken uitjes.

Benodigdheden voor 4 personen: 8 eieren, ¼ witte kool, 125 g taugé, 2 wortels, 250 g sperziebonen, 3 aardappels, ½ komkommer, 3 el gebakken uitjes, 400 g gepelde pinda’s, sojaolie, 2 el Bresc Knoflook gehakt, 3 el Bresc Sjalotten gehakt, 2 tl sambal, 2 el sojasaus, 1 tl tamarindepasta, 2 dl kokosmelk, 1 el Bresc WOKgember

Ben je op zoek naar meer inspiratie? En wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag verder! 

Neem contact op met Bresc

Reageer direct en verstuur eenvoudig je bericht

Gratis account aanmaken

Wellicht ook interessant?

arrow-right keyboard_arrow_down arrow-left plus-circle cross close search2 twitter2 facebook2 youtube2 linkedin2 envelope-o instagram2 menu play2 mobile2 users3 signal user2 whatsapp22 envelope-o2 quotes-left spinner2222 checkbox-checked checkbox-unchecked checkmark price-tag lightbulb_outline comment-square binoculars heart-o heart home bell building-o bullhorn star-o star truck magic-wand chevron-down chevron-up minus plus comments-o pig share