Gevulde paprika’s met tofu en vegetarisch gehakt

Verwarm de oven voor. Snijd de bovenkant van de paprika’s af en hol ze uit. Snijd de tomaten in vieren en ontdoe ze van het zaad. Snijd ze in stukjes. Snijd de lente-ui in ringen en de tofu in kleine blokjes. Bak ze samen met de sjalot, de rode peper, de gember en het citroengras aan in een beetje olie. Voeg de tomaat toe. Meng het gehakt erdoor, samen met het ei, de kokosmelk en de kruiden. Bak de paprika’s gaar in 20 tot 30 minuten op 180 graden. Serveer met rijst en chilisaus.

Ingrediënten voor 4 porties: 4 paprika’s, 300 g vegetarisch gehakt, 1 ei, 0,5 dl kokosmelk, 3 el Bresc Sjalotten gehakt, 2 el Bresc WOKpeper, 2 tomaten, 1 el Bresc Citroengraspuree, 1 el Bresc Gemberpuree, 1 el Bresc Knoflook gehakt, 2 el Bresc Thai yellow curry, 150 g tofu, 2 stengels lente-ui, 2 el gesneden Thaise basilicum, 1 el gesneden bieslook, 2 el gesneden koriander, olie om in te bakken, rijst en chilisaus

Ben je op zoek naar meer inspiratie? En wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag verder! 

Meer weten? Verstuur eenvoudig je bericht naar Bresc

Log in of verstuur meteen een leuk berichtje!

Gratis account aanmaken

Wellicht ook interessant?

arrow-right keyboard_arrow_down arrow-left plus-circle cross close search2 twitter2 facebook2 youtube2 linkedin2 envelope-o instagram2 menu play2 mobile2 users3 signal user2 whatsapp22 envelope-o2 quotes-left spinner2222 checkbox-checked checkbox-unchecked checkmark price-tag lightbulb_outline comment-square binoculars heart-o heart home bell building-o bullhorn star-o star truck magic-wand chevron-down chevron-up minus plus comments-o pig share