Curry van pompoen, paprika en ananas 

Snijd de zaadlijsten uit de paprika’s en snijd de paprika’s in stukken. Schil de ananas, haal de kern eruit en snijd de ananas in stukken. Schil en snijd de pompoen in stukken. Bak alles aan in wat olie. Voeg de sjalot, de gember, het citroengras, de rode peper, Thai yellow en de knoflook toe. Blus af met de kokosmelk en laat het gaar koken.
Stoom ondertussen de rijst gaar in een rijststomer. Serveer de curry met de rijst en de gesneden kruiden.

Ingredienten voor 4 porties: 1 flespompoen, 3 el gehakte sjalotten, 1 rode paprika, 1 gele paprika, ½ ananas, 1 el Bresc Knoflook gehakt, 2 el Bresc WOKpeper, 2 el Bresc WOKgember, 2 el Bresc Citroengraspuree, 2 el Bresc Thai yellow curry, 3 limoenblaadjes, 2 dl kokosmelk, 300 g rijst, 1 el gesneden munt, 1 el gesneden koriander, 1 el gesneden Thaise basilicum en olie om in te bakken

Ben je op zoek naar meer inspiratie? En wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag verder! 

Meer weten? Verstuur eenvoudig je bericht naar Bresc

Log in of verstuur meteen een leuk berichtje!

Gratis account aanmaken

Wellicht ook interessant?

arrow-right keyboard_arrow_down arrow-left plus-circle cross close search2 twitter2 facebook2 youtube2 linkedin2 envelope-o instagram2 menu play2 mobile2 users3 signal user2 whatsapp22 envelope-o2 quotes-left spinner2222 checkbox-checked checkbox-unchecked checkmark price-tag lightbulb_outline comment-square binoculars heart-o heart home bell building-o bullhorn star-o star truck magic-wand chevron-down chevron-up minus plus comments-o pig share