Avocado-tomatentartaar met krokantjes van bloemtortilla's 

Verwarm de oven voor op 150°C. Roer de crème fraîche door de slagroom en breng op smaak met peper en zout. Vul af in de kidde en zet er een patroon op. Hak de tortillachips tot crunch. Snijd de bloemtortilla’s in de gewenste vorm en bak ze krokant in 10 minuten in de oven. Plisseer de tomaten en ontdoe van het zaad, snijd concasse van het vruchtvlees. Schil de avocado’s en snijd er grove tartaar van. Maak aan met de wokpeper, peperoncini marinati, tomaat, de helft van de koriander, olijfolie, sap van de limoen, peper en zout. Doe de tartaar in een steekring en garneer met de crunch, koekjes en koriander. Serveer er de schuimige crème fraîche en tomaten salsa op.

Ingrediënten voor 4 personen: 4 avocado’s, 2 el Bresc WOKpeper, ½ rode ui in halve ringen, 2 el Bresc Peperoncini marinati (peperstukjes), 2 rijpe tomaten, 2 handjes gesneden koriander, 1 limoen, 2 bloemtortilla’s, 4 dl crème fraîche, 1 dl slagroom, 100 g Bresc Tomaten salsa, 10 tortillachips, scheutje olijfolie en peper en zout

Ben je op zoek naar meer inspiratie? En wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag verder! 

Neem contact op met Bresc

Reageer direct en verstuur eenvoudig je bericht

Gratis account aanmaken

Wellicht ook interessant?

arrow-right keyboard_arrow_down arrow-left plus-circle cross close search2 twitter2 facebook2 youtube2 linkedin2 envelope-o instagram2 menu play2 mobile2 users3 signal user2 whatsapp22 envelope-o2 quotes-left spinner2222 checkbox-checked checkbox-unchecked checkmark price-tag lightbulb_outline comment-square binoculars heart-o heart home bell building-o bullhorn star-o star truck magic-wand chevron-down chevron-up minus plus comments-o pig share