Bagel met roomkaas naturel

Verwarm de oven voor op 200 graden en bak de meergranen bagel enkele minuten af in de oven. Snijd de bagel horizontaal doormidden op een snijplank. Beleg de onderste helft van de bagel met plakjes gerookte zalm. Spuit bovenop de zalm Lebo Roomkaas naturel in mooie toefjes. Vanwege de zichtbaarheid spuit je dit wat meer aan de buitenkant van de bagel bodem. Het is ook mogelijk om de naturel roomkaas uit de bak te scheppen. Garneer de roomkaas met wat stukjes augurk en leg de bovenste helft van de bagel er bovenop. Garneer het broodje af met een takje dille.

Benodigdheden per bagel: 1 meergranen bagel, 40 gram Lebo naturel roomkaas (spuitzak of bak), 40 gram plakjes gerookte zalm, 1 augurk in stukjes, Dille

Ben je op zoek naar meer inspiratie? Reageer dan direct en we nemen persoonlijk contact met je op zodat we er eens samen over kunnen praten.

arrow-right keyboard_arrow_down arrow-left plus-circle cross close search2 twitter2 facebook2 youtube2 linkedin2 envelope-o instagram2 menu play2 mobile2 users3 signal user2 whatsapp22 envelope-o2 quotes-left spinner2222 checkbox-checked checkbox-unchecked checkmark price-tag lightbulb_outline comment-square binoculars heart-o heart home bell building-o bullhorn star-o star truck magic-wand chevron-down chevron-up minus plus comments-o pig share