Frisse zuurkool met roomkaas ananas en casselerrib

Kook de aardappels 20 minuten in een pan met water. Verwarm de kant en klare casselerip. Stamp de aardappel en meng deze met de zuurkool en 200 gram roomkaas ananas. Verdeel de stamppot netjes op over de borden. Plaats de warme casselerip op het bord. Garneer de stamppot af met een toefjes ananas roomkaas, een plakje ananas en een paar Amsterdamse uitjes.

Benodigdheden (voor 5 personen): 500 gram aardappels, 500 gram zuurkool, 300 gram Lebo roomkaas ananas, 500 gram kant en klare casselerib, 5 plakjes ananas, 15 Amsterdamse uitjes

Meer weten over dit recept of over de mogelijkheden met Lebo Kaas? Laat dan een berichtje voor ons achter en we staan je graag te woord!

Neem contact op met Lebo Kaas

Reageer direct en verstuur eenvoudig je bericht

Gratis account aanmaken

Wellicht ook interessant?

arrow-right keyboard_arrow_down arrow-left plus-circle cross close search2 twitter2 facebook2 youtube2 linkedin2 envelope-o instagram2 menu play2 mobile2 users3 signal user2 whatsapp22 envelope-o2 quotes-left spinner2222 checkbox-checked checkbox-unchecked checkmark price-tag lightbulb_outline comment-square binoculars heart-o heart home bell building-o bullhorn star-o star truck magic-wand chevron-down chevron-up minus plus comments-o pig share