Flensjes gevuld met ananas roomkaas tutti frutti en vanille

Wel de tutti frutti één uur in warm water, samen met de kaneel, vanille, kruidnagel en steranijs. Het water mag afkoelen tijdens het wellen. Verwarm de flensjes, vul deze met ananas roomkaas en rol de flensjes zo op dat er nog een toefje roomkaas uitsteekt. Giet de tutti frutti af en haal de specerijen eruit. Snijd de gewelde tutti frutti in grote stukken en verdeel dit over de borden. Verwarm de vanille saus tegen de kook aan. Plaats een flensje op een bord en besprenkel het met de warme vanille saus. Garneer af met kaneelstokje.

Benodigdheden (5 personen): 5 flensjes, 250 gram Lebo roomkaas ananas spuitzak, 200 gram tutti frutti. Specerijen: 1 stokje kaneel, 3 kruidnagels, 1 stokje vanille, 1 steranijs, 150ml vanille saus. Voor decoratie: 5 stokjes kaneel.

Meer weten over dit recept of over de mogelijkheden met Lebo Kaas? Laat dan een berichtje voor ons achter en we staan je graag te woord!

Neem contact op met Lebo Kaas

Reageer direct en verstuur eenvoudig je bericht

Gratis account aanmaken

Wellicht ook interessant?

arrow-right keyboard_arrow_down arrow-left plus-circle cross close search2 twitter2 facebook2 youtube2 linkedin2 envelope-o instagram2 menu play2 mobile2 users3 signal user2 whatsapp22 envelope-o2 quotes-left spinner2222 checkbox-checked checkbox-unchecked checkmark price-tag lightbulb_outline comment-square binoculars heart-o heart home bell building-o bullhorn star-o star truck magic-wand chevron-down chevron-up minus plus comments-o pig share